Rolins o tom, proč neměla dítě s Rytmusem: Varování pro Jasminu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rolins o tom, proč neměla dítě s Rytmusem: Varování pro Jasminu

Dara se prsila i špulila zadeček.
Dara se prsila i špulila zadeček. (Instagram.com)

Dara Rolins a Patrik Vrbovský už pár měsíců oficiálně netvoří pár. Krátce po jejich rozchodu začal slovenský rapper chodit s moderátorkou Jasminou Alagič a oheň byl na střeše. Hudebník totiž nebral na bývalku ohledy a choval se nevhodně. Dara nyní promluvila o tom, jak to bylo s plánováním miminka.

Po sedmi letech se rozešli a šokovali tím všechny jejich fanoušky. O ještě větší rozruch, než ten z krachu jejich vztahu, se později postaral rapper Rytmus, který se až po uši zamiloval do moderátorky letošní SuperStar Jasminy Alagič. Na svůj profil od té doby sdílí zamilované fotky s komentáři, které Daru musí dost bolet.

Možná proto přestala být zpěvačka korektní a otevřela si pusu na špacír. Dokonce promluvila o tom, proč nemají ze sedmiletého vztahu společné dítě. „Na začátku našeho vztahu jsem dítě s Patrikem taky moc chtěla, a po čase, po společném soužití, jsem přesně tak intenzivně cítila, že s ním dítě nechci,“ prozradila dle prask.nova.cz Rolins. Takto drsného prohlášení se nebála slavná zpěvačka možná kvůli tomu, že se momentálně spekuluje o těhotenství mladé krásky, která Rytmuse doslova pobláznila.

 Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivuna@...
11. 8. 2018 • 13:40

Chtěla ale je neplodna?

sexyblon@seznam.cz
11. 8. 2018 • 13:34

Gambosova-Roling tomu nevěřím o dítěti?? To sou kecy!!! Ale víme ze Dara nemuze mít další dite ? Je uz davno je neplodna?? To vi je ona...? To znamena jak tvrdí Dara ze nechce miminko !tak je jasny ze Dara je Neplodna??? ale ona je nemocná ?? Je strašně hubena?? Jak Brkno. Postavu ma prisernou jak buzerantos?? Na první pohled ? Ona je velká ***??? A to je dobre ze ex přítel ma jinou?Krásnou jasmínu.. A ted sní m čeká dite?? Bravo ani slovo ji vůbec nevěřím ?? Ona je falešná? Pica ?a bez chlapa jedine ona ses vyspalq ošklivý chlapem Toho Jarda?? A az bude ji 50 tak je jasny ze nemůže deti? ?? A je blba

sugarbitter
9. 8. 2018 • 10:02

Ze strany Rytmuse může jít spíš jen o formu msty. Dara to měla přejít a bylo by to lepší......./ pokud ho chtěla nějak naštvat, tak právě toto bylo to pravé/

darafans@...
8. 8. 2018 • 22:04

A jak víte, že Štaidl popisuje to,co se opravdu stalo..... přestaňte už věčně Daru propírat, ubožáci....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.