Velmi osobní zpověď zpěvačky Beyoncé (36): Vážila jsem metrák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velmi osobní zpověď zpěvačky Beyoncé (36): Vážila jsem metrák!

Beyonce
Beyonce (Profi media.cz)

Americká popová diva Beyoncé (36) se stala tváří zářijového čísla magazínu Vogue. Otevřeně v něm přiznala manželské problémy, komplikace při porodu dvojčat Rumiho a Sira, ale i to, že než se před rokem mrňata narodila, vážila prý bezmála metrák (98 kg)!

Jen málokdo rovněž ví, že musela Beyoncé podstoupit akutní císařský řez, protože byla v ohrožení života ona i její dvojčátka. „Byla jsem celá opuchlá kvůli toxémii (forma otravy krve, toxiny v krvi, avšak ne bakterie – pozn. red.), měsíc jsem jen ležela. Nakonec se při naléhavém císařském řeztu hrálo o život můj i dětí,“ popsala dramatický porod, po němž o děti několik týdnů museli pečovat na neonatální jednotce intenzivní péče.Manžel Jay-Z (48), jakkoli ji dřív zle vyzkoušel přiznanou nevěrou, ji prý byl v té době největší oporou.

Těhotenská kila prý neshazovala nijak o překot, byť se prý dočasně prý dala na veganství, vzdala se alkoholu, kávy a ovocných nápojů. „Základ je přijmout své tělo. I dnes jsem plnější, v ramenou, přes prsa i stehna. Mám pořád i malou peřinku na břiše, ale nejsem v žádném spěchu, abych jí shodila,“ popsala Beyoncé.

Beyoncé na Met Gala v roce 2015:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.