Osudové rozhodnutí Žilkové: ŽIVOT BEZ MANŽELA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Osudové rozhodnutí Žilkové: ŽIVOT BEZ MANŽELA

Žilková dává Stropnickému zabrat!
Žilková dává Stropnickému zabrat! (Foto ara)

Už balila věci do krabic a hledala nový dům v Izraeli, kde bude na ambasádě pracovat její manžel Martin Stropnický (61). Nakonec ale Veronika Žilková (56) musela dát přednost dceři Kordulce (12), která si postavila hlavu.  

Dala výpověď na Mezinárodní konzervatoři, v divadle si zařídila neplacené volno a připravovala dům na podzimní stěhování na Blízký východ. Dokonce už pokukovala po pronájmech tamních vil. Teď ale musí všechny svoje věci zase vybalit. „Dceřin pláč byl tak velký, že jsme na to neměli s manželem srdce. Osm let totiž chodí do taneční skupiny Emotion, která je skoro jako její druhý domov. Vždyť s nimi vyhrála i mistrovství světa ve Španělsku,“ vysvětlila deníku Aha! s tím, že nakonec manžel odjíždí do Izraele sám.
Dcera stávkuje

„Budeme tam za ním párkrát do roka jezdit. Musíme prostě počkat, jestli jí časem začne chybět víc táta. Třeba ji to v pubertě přejde a budeme se moct přestěhovat za ním,“ prozradila Veronika, která se tak bude muset do té doby obejít bez manžela. „Nejdřív jsme dceru zkoušeli přemluvit, ale je to pro ni taková srdeční záležitost, že místo tatínka dala přednost tancování. Není to žádný rozmar. Jezdí tam denně o hodinu dřív a čeká, až otevřou. Před závody chodí i o víkendu. Mají tam moc hezké vztahy a krásnou partu,“ popsala Veronika, která aktuálně natáčí seriál Kameňák.

Honorář za filmování ale za dceřino tancování nemusí dávat. neplatí za něj ani korunu. Choreografka Ivana Malá, která měla pod palcem i tanečníky v SuperStar, prý bere prakticky kohokoliv, kdo se přihlásí z ulice. A zadarmo! „Dohromady je tam tak asi pět set holčiček, na závody se dostane padesát nejlepších. Mezi nimi třeba i dcera Lucky Zedníčkové,“ popsala deníku Aha!.

A co s maminkou?!
Dcera za Veroniku vyřešila tak trochu i dilema, co s čtyřiadevadesátiletou maminkou, o kterou se doma stará. „V tom se nám to vlastně trošku hodí. Sice má ještě další dvě děti, ale bydlení má v našem domě,“ přiznala Žilková.



Přečtěte si
janakveton
8. 8. 2018 • 22:48

Já myslela, že už má Stropnický plné zuby té dcerušky Agátky, jinak převeliké krasavice!, tak dal Žilkové kopačky! No ale ona je vzorná máma, mohla by se o sestřičku tady postarat! (Agátu mám na mysli, nikoho jiného! )

-bello-
6. 8. 2018 • 23:38

vigela no proto ! to, že jim sebrali akreditaci na VŠ tituly je sice hezký, ale trvalo to celé jedno čtvrtstoletí! Přesto UJAK kupčí dál.Zadáčo dávají aspoň Bc. a těch je čím dál víc ( i Gottová) .

-bello-
6. 8. 2018 • 23:22

illenne jsem mrtvá smíchy. Za Kubelkovou jezdí ten její chlap z Německa, kde je ženatej a Kubelková, která je blbá jak poleno má z UJAK koupenýho Mgr. Moderovat neumí, hrát neumí, akorát má velký prsa ( a hodně velkou k obličeji bradu)) a bere všechno.Předvádí na molu podprdy a spoďáry .

blamal
6. 8. 2018 • 22:43

Co je to za blabol? Po jakych pronajmech tamnich vil Zilkova chudak musela pokukovat? Kterej dement tohle tvrdi? Jako manzelka velvyslance ma k dispozici na pobrezi v TelAvivu - Herzliyi- luxusni rezidenci se zahradou,kousek od luxusni plaze. Prestante uz z tyhle prolhany damy a jeji nevychovany holky delat chudinky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.