Sexbomba Perkausová: Lže sobě i ostatním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexbomba Perkausová: Lže sobě i ostatním!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Martin Hykl)

Moderátorka Eva Perkausová (24) přesedlala ze společenského magazínu Top Star do zpráv TV Prima. Od té doby se toho v životě blonďaté sexbomby hodně změnilo.  Neposílá divákům žhavé polibky, hluboké výstřihy jsou pasé a také musela umírnit své chování. Sexy selfie z pláže v plavkách již k její profesi nepatří, tvrdí moderátorka. Při tom na sociální síti svým nedávným příspěvkem udělala pravý opak!

Již dvakrát nafotila odvážné snímky pro Playboy. Poprvé se svlékla pro pánský magazín v roce 2013 a po čtyřech letech opět vystavila své přírodní pětky a potěšila tak oko nejednoho muže. Na rozdíl od roku 2013 fotky tentokrát působí velmi vkusně.

Fotografie Perkausová nafotila ještě v době, kdy působila v Top Staru, od té doby se toho hodně změnilo. „S nástupem do zpravodajství se člověk musí víc hlídat, umírnit své chování. Asi už k této profesi nepatří dělat si odvážné selfie z pláže v plavkách, už by to nemuselo být tak akceptovatelné jako za dob Top Staru. Tím nechci říct, že začnu chodit jen v rolácích a mluvit jako encyklopedie, ale trošku zklidním například fotografie na sociálních sítích,“ řekla v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

Na svá slova, ale brzy blonďatá sexbomba zapomněla a potěšila fanoušky na sociální síti. Perkausová vystavila své tělo v plavkách a kromě pochval na její vysportovanou postavu, se »dočkala« také negativních komentářů, které narážejí právě na to, že jako moderátorka zpráv by takové fotografie neměla zveřejňovat.

„Takhle se dnes prezentuji lidi, co uvádějí zprávy?“ zněl jeden z komentářů na sociální síti. „Smutné, že? No co, na ČT přepnout můžeme vždy ;),“ napsal další ze sledujících usměvavé moderátorky. Zdali si vezme Perkausová slova svých sledujících k srdci, těžko říct.

Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
20. 8. 2018 • 09:29

Není to ošklivá žena...jen ta přiumělkováná krása z ní dělá takovou tu "barbínu" není nad přírodní krásu, což je nejvyšší level

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.