Klára Issová: Proč nemusí Bílou a Gotta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klára Issová: Proč nemusí Bílou a Gotta?

Issová prý nemusí umělce jako je Gott a Bílá.
Issová prý nemusí umělce jako je Gott a Bílá. (Foto ara)

I když je Klára Issová považována spíše za nekonfliktní šedou myšku, překvapila tvrzením, které by možná nepotěšilo ani Karla Gotta ani Lucii Bílou.

Mimoděk se herečka Klára Issová podřekla, že vlastně umělce jako Gott a Bílá vlastně nemusí. „Co pro mě znamená sláva? Dá se na to koukat různě. Slavným se může stát někdo, kdo je zároveň úspěšný a dosáhl něčeho výjimečného, ale slavným se člověk může stát také, když ztropí nějaký malér nebo recesi. Tím, že máme média, je vše propojené a k lidem se všechno dostává rychle, proto se dá říct, že slavným se může stát kdokoli…

O kom by se dalo říct, že je slavný, je třeba Karel Gott nebo Lucie Bílá – a určitě mají i nějaký můj obdiv… To, že to třeba není můj šálek kafe a já tyto umělce neposlouchám, je jiná věc,“ řekla upřímně herečka časopisu Sedmička. Každý má jiný vkus a každému se tedy nemůže líbit to samé, proto by toto vyjádření Slavíka a Slavici určitě neurazilo.

 Klára Issová: Během natáčení přestane existovat partnerský život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
12. 8. 2018 • 21:42

Nikdy jsem nemusela Gotta ani H.Vondráčkovou - hřáli se na výsluní za každého režimu a byla jich plná televize..... Mnohem raději jsem měla písničky třeba Karla Černocha, Petra Spáleného, Petra Muka či Věry Špinarové...... A co se týče Bílé, tak souhlas s Ewwou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.