Vdova po Kachyňovi (†79) Mihulová: Od alkoholu se drží stranou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Kachyňovi (†79) Mihulová: Od alkoholu se drží stranou

Alena Mihulová
Alena Mihulová (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Herečka Alena Mihulová (53) si v už v životě protrpěla své. Když jí zemřel životní partner Karel Kachyňa (†79) sáhla si na dno. Překonala deprese i závislost na alkoholu. Od té doby se herečka vyhýbala společenským akcím. Na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech se ale herečka po letech ukázala na večírku, kde alkohol tekl doslova proudem.

Mihulová, která se v 17 letech proslavila hlavní rolí ve filmu Sestřičky, se objevila společně s dcerou Karolínou a její partnerkou Natalií na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde měl premiéru její nový film Chvilky. I přesto, že film představit kvůli jiným povinnostem nestihla, zavítala alespoň na akci spojenou s nadací AutTalk.

Stejně jako na každé akci nebo večírku, tak i zde tekl alkohol proudem. Herečka se však od alkoholu držela stranou a neochutnala ani luxusní šampaňské. Dobře si totiž uvědomuje, že překonat závislost je běh na dlouhou trať. Jak sama před časem přiznala, pocit, že vyhrála nad závislostí, si bude moct myslet možná až pár vteřin před smrtí.

„Když pominu zahajovací večírek, tak tohle je jedna z prvních party ve Varech, na kterou jsem za ta léta šla. Je to ale i díky tomu, že to bylo spojeno s nadací AutTalk a přispívalo se na dobrou věc – zlepšovat možnosti dětí s autismem. Kdo si tím nikdy neprošel, nedokáže ani přes veškerou snahu pochopit, jaké to je, ta zkušenost je nepřenosná. Líbí se mi, že když člověk jako paní Sokolová má nějakou takovou zkušenost, tak ji využije proto to, aby pomohla dalším lidem. Přišlo mi úžasné strávit odpoledne s fajn lidmi, užít si hezkou chvilku a zároveň tím přispět,“ řekla Mihulová podle magazínu Sedmička.

 Na video s Alenou Mihulovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
29. 9. 2018 • 16:45

Na to,co si prožila a jak vypadala.Jo,docela ji to sluší.Jako herečka mi moc nesedí,ale jinému zase třeba jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.