Tragédii Bartošové odstartoval Sepéši? Rychtář promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragédii Bartošové odstartoval Sepéši? Rychtář promluvil!

Bartošové problémy s nedůvěrou v lidi dle Rychtáře zavinil zpěvák Sepéši.
Bartošové problémy s nedůvěrou v lidi dle Rychtáře zavinil zpěvák Sepéši. (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, ara Martin Hykl, Alexandr Malachovský, Daniel Černovský, Robert Klejch. Blesk – Pavel Machan, ČTK, archiv)

Je tomu už třiatřicet let, kdy hudební svět přišel o velmi nadaného zpěváka Petra Sepéšiho (†25). Hvězda československé populární hudby vystupovala v dvojici se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), kterou jeho předčasné úmrtí doživotně poznamenalo. Navíc dle slov Josefa Rychtáře (60) zpěvákova smrt odstartovala u Bartošové kolotoč problémů.

Když se zpěvák s Bartošovou vrátili z úspěšného turné po Sovětském svazu, zamířili rovnou ke svým rodičům. Iveta do Kopané, Sepeši v ojeté Škodě 100, kterou si s Ivetou společně koupili za necelých pět tisíc korun, za maminkou do Aše. K neštěstí došlo na jednom železničním přejezdu u Františkových Lázní, když se mu zdálo, že dlouho svítí červená, vjel přímo pod vlak. Vlak ho táhl několik metrů před sebou. Na místě byl mrtev.

Zpěvačku smrt Sepéšiho velmi zasáhla a údajně se z úmrtí své lásky nikdy nevzpamatovala, a to i přesto, že jí byl mnohokrát nevěrný. Když se oklepal z prvotní zamilovanosti, hned se prý poohlížel jinde. Dokonce ho Bartošová i při jedné z mnoho nevěr nachytala v garsonce. Není proto divu, že si usměvavý blonďáček brzy vysloužil pověst sukničkáře.

Po jeho tragickém odchodu Bartošovou velmi mrzelo, že se nestihli usmířit, a podle slov Josefa Rychtáře (60) se kterým zpěvačka trávila poslední roky před svou smrtí, to způsobilo její problémy s nedůvěrou v lidi a rovněž to, že nedokázala odpouštět.

Na pohřeb Sepéšiho v Aši, kde je také pochován, přišlo truchlit několik tisíc jeho fanoušků. Je až děsivé, že Bartošová zemřela ve stejný den, devětadvacet let po Sepéšim a rovněž na kolejích v pražské Uhříněvsi.

 Nedožitá 50. Ivety Bartošové (†48): Rychtář vyrazil plakat na hrob!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
3. 8. 2018 • 07:41

Iveta byla křehká umělecká duše. Nezvládla ustát překážky každodenního života. Tak sáhla po tom nejhorším a to je alkohol. V oslabení vpustila do svého života Rychtáře. Toho neměla nikdy potkat. Mohla by žít.

demonxxx
1. 8. 2018 • 12:13

Potrefená husa se ozvala. Mazej na smeťák a nezapomeň u toho pózovat bulvárním pisálkům. Pro Ivetu to nebyla tragédie, ale vysvobození. Tragédie to byla pro její biologickou rodinu, syna Artura, matku a sourozence. Skoro tři roky se kolem ní odehrávala tragikomedie, Ital se na ní vykašlal a předal ji, jako kus hadru Rychtářovi, jenom aby se ji zbavil. Rychtář místo pomoci, hned začal spolupracovat s bulvárními pisálky a prodávat ji, jako děvku viz. foto vyhublé sotva vnímající Ivety v hasičském zbroji, uplakané pod pergolou tomu se říká pomoc, a to byl začátek na konci ji ukazoval pomočenou, neupravenou, blekotající, sotva chodící a reálně neuvažující. Rychtáři ani dobytek se takto nechová, pokud ti ženská řekne vypadni je konec, tak se máš sebrat a jít, to udělá každý normální chlap. Jenom ty ses ji držel, jako klíště, stejně, jako jsi se zdržoval v domě Dariny, který ti neříkal pane, pak jsi vše, co šlo zničil. Dnes po tobě, ani pes neštěkne. Bulvár ji nezabil, je na každém, jaké sousto bulváru hodí, nebo nehodí a žije si svůj vlastní život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.