Strýcová potvrdila životní výměnu: Zpěvák Kraus v autu, už pinká s vousáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Strýcová potvrdila životní výměnu: Zpěvák Kraus v autu, už pinká s vousáčem!

Tenistka Barbora Strýcová
Tenistka Barbora Strýcová (Profimedia.cz)

Sama si kdysi »ulovila« zpěváka Davida Krause (38) a přes tři roky jej měla po boku. Jenže tenisová divoška Barbora Strýcová (32) už partnera vyměnila. Jejím vyvoleným je teď potetovaný vousáč Petr Matějček, šéfredaktor časopisu Elle!

S Krausem se podle ní rozešli už před delší dobou. „Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců,“ přiznala pod tíhou důkazů na sociální síti. „Prožila jsem s ním spoustu chvil, na které nikdy nezapomenu. Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se, bohužel, dostali časem do problémů. Poslední dva měsíce už jsme spolu nežili,“ prozradila reprezentantka, jež má za sebou i devítileté manželství s tenisovým trenérem Jakubem Záhlavou.


Teď už randí s hezounkem Matějčkem a dokonce se muchlují i na veřejnosti. „S Bárou se známe strašně krátce, pár týdnů. Víc říct k tomu nejde,“ prozradil novinář. Bude on tím pravým?

Na video s Barborou Strýcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.