Policejní fenu musí chránit před mafií: Vyčmuchala tuny kokainu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policejní fenu musí chránit před mafií: Vyčmuchala tuny kokainu

Čmuchala, kde neměla a teď jí jde o život!
Čmuchala, kde neměla a teď jí jde o život! (Foto Twitter, Profimedia.cz)

Čmuchala, kde neměla a teď jí jde o život! Fenka německého ovčáka odhalila na severu Kolumbie skoro deset tun pašovaného kokainu. To se ale ani trochu nelíbí tamní narkomafii, která už na hlavu »nebezpečného« policejního psa vypsala odměnu 200 milionů pesos, což je asi 1,5 mil. Kč.

Šestiletou fenku jménem Sombra (Stín) už kvůli tomu musela kolumbijská policie ukrýt na bezpečné místo v Bogotě. Kromě toho dostali ona i její psovod policejní ochranu.
Po vyčmuchání rekordního množství drog má Sombra velmi nebezpečné nepřátele. Dealeři, které připravila o tuny kokainu, patří k ozbrojené skupině Los Urabeños (známé jako Klan ze zálivu) a v Kolumbii ovládají velkou část obchodu s drogami. Klanu navíc šéfuje Dairo Antonio Úsuga (zvaný Otoniel), který je nejhledanějším mužem v zemi. Spojené státy si informaci vedoucí k jeho dopadení cení na 110 milionů korun!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.