Po vyhraném turnaji čekala prince Harryho pořádná trofej! Co dostal od Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po vyhraném turnaji čekala prince Harryho pořádná trofej! Co dostal od Meghan?

Princ Harry a vévodkyně Meghan se políbili
Princ Harry a vévodkyně Meghan se políbili (profimedia.cz)

Britský princ Harry (33) jde ve stopách své matky a stejně jako princezna Diana (36), i on se pravidelně zapojuje do charitativních projektů. Naposledy si zahrál pólo na podporu lidí trpících HIV a AIDS. A po vyhraném turnaji přišla ta nejsladší trofej – pusa od manželky Meghan (36).

Vévodkyně ze Sussexu přišla svého muže podpořit v tmavě modrých šatech z denimu od Caroliny Herrera, jejichž cena je téměř 55 tisíc korun. Model pak doplnila o kabelku z ratanu od J.Crew za 2,5 tisíce Kč.
Peníze, které se díky sportovnímu odpoledni vybraly, půjdou na charitativní fond Sentebale (Nezapomeňte na nás). Ten Harry založil v roce 2004 na památku své matky. Cílem organizace je pomáhat zejména ohroženým dětem v jihoafrickém Lesothu a Botswaně.

Kněz z jejich svatby: RAKOVINA!
Americký biskup Michael Curry (65), který se perlil při proslovu na květnové svatbě Harryho a Meghan, má rakovinu prostaty, jak odhalilo rutinní vyšetření. Šéf episkopální církve podstoupí operaci, ve veřejném dopisu však uklidnil, že prognózy na uzdravení jsou více než dobré.

Na video s Meghan a Harrym se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
28. 7. 2018 • 16:23

Nejsou to teenageři, takže by to chtělo více respektu/ oboustranně. Působí to včetně komentáře jako scénka z lacinějšího filmu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.