Ruppert (40) o SuperStar: Je to trochu smutné… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ruppert (40) o SuperStar: Je to trochu smutné…

Matěj Ruppert v SuperStar
Matěj Ruppert v SuperStar (reprofoto TV Nova)

Zpěvák trochu šílené skupiny Monkey Business si porotcování v známé soutěži SuperStar užil. Miluje velká pódia, světla a pořádnou show a tak je pochopitelné, že na účinkování kývl s radostí. Co si o ale o show upřímně myslí?

„Já jsem si to užíval, od začátku mě to bavilo. Na konci už jsme byli ve fázi velkého pódia, velké show, světel. Mám to do jisté míry rád, tyhle spektákly. A myslím, že se nám podařilo vybrat opravdu dobrou desítku holek a kluků. Jediné, co je na téhle soutěži trochu smutné, je to, že musejí postupně odcházet opravdu talentovaní lidé, ale taková jsou pravidla.

Je to soutěž. Každého máte nějakým způsobem rád, proto tam ten člověk je, že jsme se na něm coby porota shodli. A troufám si říct, že byli skvělí lidé i ve dvacítce,“ svěřil se Matěj Ruppert časopisu Sedmička. Pod křídla si nikoho z účastníků ale prý vzít nechce, aby neurazil ostatní talentované účastníky. Tak snad si cestičku k úspěchu dokážou vyšlapat sami.

 Matěj Ruppert: Chci třetí dítě, syna. Ale nevím, jestli to ještě půjde...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.