Eva Decastelo: Deset kilo nahoru, podprsenka dolů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Decastelo: Deset kilo nahoru, podprsenka dolů!

Kila navíc umí dokonale prodat.
Kila navíc umí dokonale prodat. (Foto Instagram.com, Facebook.com)

Opaluje se nahoře bez a provokuje, kudy chodí! Eva Decastelo (39) vyřešila problém s bikinami, do kterých se nevejde kvůli nabraným kilům, dost originálně. Producíruje se na pláži nahá a fotí se u toho ostošest.

Ať už stojí na řecké pláži při západu slunce, nebo se válí v posteli, nemá na sobě zpravidla žádné svršky. A místo podprsenky si svá ňadra zakrývá jen dlaní. Odvážné fotky si nenechává pro manžela Reného, ale chlubí se jimi na sociální siti.

„Podle mě jsi těhotná,“ dobírala si ji pod odhalenou fotkou kamarádka. Váha jí ukázala 57,8 kilo při 155 centimetrech výšky, před pár týdny se proklínala sama.

„Dnes jsem se viděla v plavkách. Tedy v těch, které jsem nosila v těhotenství, do jiných se nevejdu. Fuj! Přibrala jsem deset kilo. Takže jdu do sebe a začnu něco dělat,“ tvrdila na konci června. Pak se ale letní sezonu rozhodla vyřešit po svém...

 Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
25. 7. 2018 • 12:43

Nic nám neukázala. Ať jde do pr...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.