Sklenaříková (46): Bolestná zpověď o trápení s umělým oplodněním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sklenaříková (46): Bolestná zpověď o trápení s umělým oplodněním

Adriana Sklenarikova- Karembeu
Adriana Sklenarikova- Karembeu (Facebook Adriana Sklenarikova- Karembeu)

Až v devátém měsíci těhotenství se modelka Adriana Karembeu Sklenaříková (46) rozpovídala o tom, že se o dítě snažila s manželem Aramem Ohanianem (49) dlouhých šest let. Modelka v rozhovoru pro stanici TF1 promluvila o neúspěšných umělých oplodnění a několika potratech.

Dítě odkládala několik let, myslela si, že otěhotnět nebude problém, život jí ale ukázal, že přijít do jiného stavu není vůbec jednoduché. „Když mi bylo 42 nebo 43, navštívila jsem gynekologa, aby zkontroloval, zda je vše v pořádku. Můj manžel se ptal, kolikaprocentní máme šanci mít miminko. A doktorka odpověděla, že čtyř-, pěti-, šesti-procentní. Byla jsem v šoku. Plakala jsem. Říkala jsem si, to není možné, ta doktorka se spletla, tak to není…“ svěřila se podle Blesku modelka stanici TF1.

Modelka si během šesti let, co se pokoušela o dítě, prošla opravdovým peklem. „Byla jsem třikrát v zahraničí na umělém oplodnění,“ přiznala Adriana podle Blesku během rozhovoru s TF1. Ze tří pokusů vyšel pouze jeden a zanedlouho přivede modelka na svět své první dítě. Adriana se s manželem pokoušela o miminko i přirozenou cestou, ale bohužel vždy neúspěšně.

Pro dvojici to bylo velmi těžké období, museli čelit těžké životní zkoušce. „Můj manžel je velmi klidný a vyrovnaný člověk, nestresuje se, takže on vyrovnával můj stres. Na začátku jsem plakala pokaždé, když jsem viděla těhotnou ženu. To bylo hrozné. A on ten problém trochu zmírňoval,“ popsala těžké chvíle podle Blesku modelka stanici TF1.

I přesto, že je modelka v devátém měsíci těhotenství, strach jí doprovází stále. „Pořád tomu nevěřím, neporodila jsem, ještě dnes nejsem úplně v klidu. Možná to není správně, ale já nemůžu být v klidu,“ řekla modelka podle Blesku během rozhovoru s i TF1.

Modelka, která čeká holčičku s manželem Aramem Ohanianem (49) také přiznala, že během těhotenství nastal moment, kdy si myslela, že je konec. „Byla jsem na krátkém natáčení, když jsem začala krvácet. Myslela jsem, že jsem dostala menstruaci, že to skončilo. Šla jsem ke gynekologovi, přesně tedy ke dvěma, a oni na ultrazvuku nic neviděli. Myslela jsem, že je konec. Ale pak se ukázalo, že ne, plod se udržel,“ řekla modelka podle Blesku během rozhovoru s i TF1.

Na video s Adrianou Sklenaříkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Labello
25. 7. 2018 • 10:03

Ve 42 letech přijde k doktorovi a dupne si, že chce miminko a teď hned? A pak prožívá peklo, protože to není hned? Na svůj věk je velmi naivní a zhýčkaná. To, že přišla nakonec do jiného stavu (po 4 letech "boje") je pomalu zázrak a i tak - a s velkým respektem - by k němu měla přistupovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.