Herzigová utřela: V potupném stínu neteře princezny Diany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herzigová utřela: V potupném stínu neteře princezny Diany!

Eva Herzigová
Eva Herzigová (David Turecký)

Hrály druhé housle! Veteránky světových mol Eva Herzigová (45) a Naomi Campbell (48) pořádně koukaly. Na prestižní přehlídce v Itálii, které se všechny účastnily, je totálně zastínila neteř princezny Diany.

Návrháři Dolce & Gabbana uspořádali u jezera Como přehlídku ve stylu italské opery ze 17. století The Betrothed. A tomu také odpovídaly šaty, které modelky vynesly. Např. rodačka z Česka Eva Hezigová zazářila ve vyšívaném obleku s korunkou na hlavě. Naomi Campbell pro změnu vynesla květované šaty, ke kterým měla čelenku s barevným peřím. Neteř princezny Diany Lady Kitty Spencer (27) všechny zastínila v obrovské vyšívané sukni s renesančními prvky a s korunkou ve stylu vějíře.

Dceru Dianina bratra, hraběte Charlese Spencera, si Dolce & Gabbana vybrali jako hlavní hvězdu celé přehlídky. „Byla to pro mne čest a nezapomenutelný zážitek chodit mezi bohyněmi,“ okomentovala akci Lady Kitty. A její starší kolegyně jenom zíraly…

Na video s Evou Herzigovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
20. 7. 2018 • 21:24

Fuj tajxl, ta je tak strašně ŠEREDNÁ!!!!!!!!!! Jdu zvracet!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.