Půvabná hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Trpí nevyléčitelnou nemocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Půvabná hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Trpí nevyléčitelnou nemocí!

Anna Kadeřávková má vážný zdravotní problém.
Anna Kadeřávková má vážný zdravotní problém. (Foto Instagram.com, TV Nova)

To je teda masakr! Půvabná herečka Anna Kadeřávková (20), kterou proslavila role Roziny v nekonečném seriálu Ulice, trpí lymskou boreliózou. Na svém Instagramu zveřejnila, kolik léků bude muset brát, než nastoupí léčbu na německé klinice. Denně musí sníst 17 pilulek!

„Rozhodla jsem se, že to budu brát tak, jak to je, protože s tím stejně nic neudělám. Dnes jsem si vzala první dávku léků, které teď budu brát několik měsíců před a po antibiotikách, a v srpnu nastupuji na intenzivní léčení na německou kliniku,“ napsala na sociální síť Anna.


„Právě teď si plním zásobníčky na léky, mám ty na celý týden. A odmítám být furt zpruzelá, že mi furt něco je. Zkuste si nad tím popřemýšlet, jestli fakt všechny věci (problémy), co v životě řešíte, vám stojí za ten čas a energii, kterou jim věnujete,“ dodala herečka, které boreliózu objevili v sedmi letech, kdy jí kouslo infikované klíště. Lékaři však diagnózu zjistili pozdě, takže se nemoci nemůže zbavit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.