Osudem zkoušená Valentová: Nejdřív mrtvice, teď podpásovka z vlastních řad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Osudem zkoušená Valentová: Nejdřív mrtvice, teď podpásovka z vlastních řad!

Dcera Soni Valentové se nečekaného kroku divadla kupodivu zastává.
Dcera Soni Valentové se nečekaného kroku divadla kupodivu zastává. (archiv K. Hasprové)

I když je dvaasedmdesátiletá umělkyně následkem ataku mozkové mrtvice z pracovního procesu už nějakou dobu vyřazena, tohle se prostě nedělá!

Slovenské národní divadlo provozuje webovou stránku, na které má fotografie jak herců kmenových, tak těch hostujících. A nechybí ani umělci, kteří zde už sice nehrají, ale zdejším divadelním prknům prostě zasvětili život. Když pak někdo odejde navždy, jeho podobenka z piety obvykle mizí až po několika měsících. Jenže v případě Soni Valentové (72) zřejmě platí zcela jiná pravdila - hereččina fotka zničehonic zmizela! Proč? 

 

Pani Soňa Valentová je dlouhodobě práceneschopná. Na přání rodiny sa k této záležitosti nebudeme dále vyjadřovať,“ řekla webu Pluska.sk mluvčí slovenské první scény Izabela Pažitková. A rozhodnutí divadla kupodivu obhajuje i Valentové dcera. „Přece víte, v jakém stavu maminka je, momentálně přece nemůže hrát. Já se k mamince nevyjadřuji, mám takovou zásadu. Všechno je v pořádku, tak jak má být,“ překvapuje zpěvačka Katarína Hasprová (45). 



Přečtěte si
vigela
11. 7. 2018 • 18:32

Byla krásná a sympatická. Tohle jí provést nemuseli. Přeji jí hodně zdraví a sil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.