Lucie Bílá po návratu k milenci: Tajný azyl v cizině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Bílá po návratu k milenci: Tajný azyl v cizině

Lucie je zase zamilovaná a září štěstím.
Lucie je zase zamilovaná a září štěstím. (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram.com)

Své nově nabyté štěstí jako by chtěla mít jen pro sebe. Nejspíš i proto Lucie Bílá (52) odjela se zajíčkem Radkem Filipim (35) do Bratislavy. Zpěvačka si tam totiž před lety pořídila luxusní byt.

„Společnost Lucii a Radkovi dělá pes Kvído,“ prozradil Aha! dobře informovaný člověk z okolí zpěvačky. Právě čtyřnohý miláček může za to, že se pár dal opět dohromady. Díky němu se exmilenci začali stále častěji vídat, až mezi nimi opět přeskočila jiskra. Není proto divu, že se teď snaží dohnat všechen ztracený čas, kdy byli od sebe.

Práce je ale jako vždy u Lucie na prvním místě. Slavice v Bratislavě přes den tráví čas v nahrávacím studiu. Její »testosteronový anděl« mezitím navštěvuje fitness centrum, kde jako bývalý trenér pracuje na své postavě. „Večery tráví jako každý jiný zamilovaný pár. Zajdou spolu na večeři nebo sledují filmy,“ popsal zdroj z okolí zpěvačky.

Byt za 5 milionů

Byt, který si Bílá před několika lety v centru slovenské metropole pořídila, je tak opět sídlem lásky a zpěvačka nemusí litovat investice okolo pěti milionů. „Je to pro mne mnohem příjemnější než bydlet někde po hotelech, tak jsem se rozhodla k tomuto kroku a mám tu aspoň kousek domova. Můj tatínek pochází jen kousek odtud, je z Petržalky,“ prozradila už dříve Lucie.

 Lucie Bílá o orchidejích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.