EX-ministryně Malá: Neodstoupím! Odstoupila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

EX-ministryně Malá: Neodstoupím! Odstoupila...

Malá prý Babišovi ani nenabídla odchod.
Malá prý Babišovi ani nenabídla odchod. (anobudelip.cz)

V některých částech svých diplomových prací pochybila, přesto svou funkci k dispozici premiérovi nedá. Vyplynulo to z briefingu pro novináře, který včera svolala minitryně spravedlnosti Taťána Malá (36 za ANO). Jenže pak přišla tiskovka další a s ní rezignace! 

„Asi jsem se v některých místech dopustila chyby, zapomněla uvést citaci nebo něco podobného,“ připustila Malá, ale odmítla obvinění z plagiátorství. Dodala ale, že při rozmluvě se svým »šéfem« nedala k dispozici funkci. Premiér Andrej Babiš (63, ANO) přitom již v sobotu uvedl, že by ministryně měla odstoupit, pokud se prokáže, že v diplomových pracích opisovala a necitovala odkud. Rezignace ale nakonec stejně přišla a to po pouhých 13 dnech ve funkci!



„Díky této kampani, která je proti mně vedena, já už prostě nechci, aby bylo hnutí dál poškozováno, ani nově vznikající vláda,“
řekla Malá zaskočeným novinářům a dodala, že nicméně trvá na tom, že při psaní svých diplomových prací se žádného pochybení nedopustila.

Andrej Babiš o ministryni spravedlnosti Taťáně Malé:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oldedek
10. 7. 2018 • 11:47

Nó a to tam má Andrejko ještě jednu právnici "jako stehno", která své spolustraníky obhajuje "právo neprávo" - je to krásná pizizubka a chytrá jako rádio - děvče s krásně udělanými VELKÝMI zuby a v kritické době působící na fakultě právnické ZČU v Plzni jako vedoucí katedry trestního práva... Čest její památce !

sugarbitter
10. 7. 2018 • 11:46

Tady je zapotřebí kvalitního minsitra spravedlnsoti.Pan Pelikán nebyl špatný, ale měl by to asi být zkušenější startší člověk, ne takový mladík. A odvaha ke změnám by mu /jí/ neměla chybět, jinak zase nic neuděláme a budeme jen stepovat na místě. Problémy se vrší ,a pro naše děti a vnuky to bude hora práce, jelikož odcházet ven,, nebo střádat a myslet si,že jsme za vodou, je omyl a není to pro společnost řešením.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.