Příbuzný o tragédii v Ostravě: Byli to sourozenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Příbuzný o tragédii v Ostravě: Byli to sourozenci!

Pohled do hlubiny... Dítě a muž padali 20 metrů...
Pohled do hlubiny... Dítě a muž padali 20 metrů... (Foto Blesk - Karel Dostál)

Muž (28) a dívka (9), kteří zemřeli ve čtvrtek po pádu z 10. patra paneláku, byli podle zjištění Aha! sourozenci. Policie případ vyšetřuje jako vraždu.Na místě tragédie se byl včera podívat další bratr tragicky zemřelé dvojice. „Brácha neměl psychické problémy, ani nebral drogy a nepil. Sestru měl moc rád,“ řekl. Jak se vše seběhlo, ale neví.

Oba sourozenci byli osudný večer společně na návštěvě u své sestry, která měla malé dítě. To měla jeho malá teta údajně velice ráda. Co však hrůzné tragédii bezprostředně předcházelo, není jasné. Dvojice měla z 8. patra vyjít na chodbu o dvě poschodí výš. Pak měl muž podle některých tvrzení holčičku vyhodit z okna a skočit za ní, podle jiných vypadli spolu. Policie případ vyšetřuje jako vraždu. „Kriminalisté provedli ohledání místa činu a zajistili stopy,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Pokorná s tím, že k případu nemůže uvádět více informací.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.