Hvězda z věznice Shawshank dorazila na festival do Varů: Robbins bude i zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda z věznice Shawshank dorazila na festival do Varů: Robbins bude i zpívat!

Herec je v Karlových Varech.
Herec je v Karlových Varech. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Nemohl se dočkat? Oscarový herec Tim Robbins (59) dorazil na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary den před slavnostním zahájením!

Herec, režisér a hudebník se ubytoval v Grandhotelu Pupp, dnes si hodlá projít lázeňské město, o kterém slyšel samé chvalozpěvy od amerických kolegů. Večer převezme z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (71) Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. A v sobotu osobně uvede v letním kině snímek Vykoupení z věznice Shawshank, který je dlouhodobě v hodnocení filmových databází zařazován mezi nejlepší filmy všech dob. Robbins si v něm po boku Morgana Freemana (81) zahrál mladého bankovního úředníka Andyho a role ho okamžitě vyšvihla do hereckých výšin.

Tim Robbins je také držitelem Oscara za vedlejší roli ve filmu Tajemná řeka z roku 2004.  Výrazné postavy ztvárnil i ve filmech Hráč, Záskok či Válka světů, z jeho režijních prací se cení hlavně Mrtvý muž přichází. Před časem oznámil, že chce v Praze natočit špionskou romanci z éry sametové revoluce.



Přečtěte si
jarypadlo
29. 6. 2018 • 10:46

Která inkluzívní 3,14ča-hvězda tohle asi psala??? On ten chlap přijela ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.