Krampolová o manželovi Jiřím: OPUSTÍ JI KVŮLI CHLASTU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krampolová o manželovi Jiřím: OPUSTÍ JI KVŮLI CHLASTU?!

Hana Krampolová podle manžela moc kouří.
Hana Krampolová podle manžela moc kouří. (Foto: Robert Klejch)

Abstinovala, aby se zbavila závislosti na alkoholu a lécích tlumících bolest. Až nyní Hana Krampolová (56) přiznala, že ji k tomuto razantnímu kroku dovedl strach ze ztráty manžela! Jiří Krampol (79) totiž ztratil trpělivost s jejími alkoholovými excesy.

Podle svých slov už tolik neholduje alkoholu, úplně si ho odpustit ale nedokáže. „Omezila jsem pití a musím přiznat, že je to o hodně lepší!“ řekla deníku Aha! Hanka, kterou jsme zastihli na otevření nového baru v centru Prahy se sklenkou bublinek v ruce. Jako kmotra si s ní ale jen přiťukla a hned ji zase odložila!

„Největší radost jsem udělala manželovi, kterému jsem omezení alkoholu dala jako dárek k jeho nadcházejícím osmdesátinám. Jirka byl z mého pití hodně špatný a mně došlo, že bych o něj mohla přijít. To jen utužilo naše manželství. Prožíváme jedno z nejhezčích období,“ svěřila se Krampolová, která se celý večer držela nealkoholických koktejlů nebo vody. Jedinou neřestí byla vodní dýmka, kterou si s chutí zakouřila, a přípitek červeným vínem po příchodu.

„Ani léky proti bolesti už neberu. Chodím na rehabilitace a začala jsem plavat, aby se mi ruka opět vrátila do normálu, protože to pořád není dobré,“ posteskla si Krampolova manželka, která si před pěti lety při pádu ze schodů zlomila rameno. Na první pohled je viditelné, že jí abstinence jen prospěla. „Jezdím s Jirkou na besedy a tento týden nás čeká natáčení seriálu Kameňák. Mám tam i s naším pejskem malou roli,“ připomněla Hanka. Pro svého muže také chystá po párty v Rudolfinu ještě soukromou oslavu jeho 80. narozenin, které má Krampol 11. července.

 Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
27. 6. 2018 • 20:48

Pustila jsem si to video, takže dost zvláštní její verbální projev . Prý si koupila nové oblečení, ale vypadá v tom jak stará mladá. V pražských obchodech je tolik nádherného oblečení a ona přišla v black end white. Divím se, že ji někdo obsadí byť pro malou roli, byla i jako kmotra otevření nového baru

kozinozka
27. 6. 2018 • 13:14

Kameňák měl své diváky a mít je zase bude /i když já to nejsem /, a Hance to asi pomůže. Když fetoval princ Harry, tak ho jeho otec odvezl na pár dnů do léčebny, aby "viděl". I takové věci můžou pomoci.

oldedek
27. 6. 2018 • 12:25

Krampoul alias Krumpolec je asi hodný, moc hodný člověk ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.