Lenny: Drsný vzkaz od EX jejího milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drsný vzkaz pro Lenny? K*RV*, sdílela EX jejího milence!

Lenny rozbila rodinu.
Lenny rozbila rodinu. (Foto: Martin Hykl)

O tom, že se mladá zpěvačka dala dohromady s ženatým raperem, který si říká Marpo, jsme vás už informovali před časem. Lenny upřednostnila vlastní city a šla, jak se říká, přes mrtvoly. Hudebníka donutila, aby opustil ženu s dětmi a žil s ní. Jak je na tom zhrzená manželka?!

„Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu dvě nádherné děti, které nade vše milujeme… Rád bych vám oznámil, že jsem potkal Lenku, se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky,“ napsal před časem Otakar Petřina alias Marpo na sociální síti.

Tím šokoval média i fanoušky. Nejvíce v šoku byla ze všech samozřejmě jeho žena Daniela, která údajně o jeho aférce s Lenny Filipovou do poslední chvíle nevěděla. Nic netušící matka dvou dětí, tak byla rozhodnutím muže určitě zcela konsternována. Poté, co vše prasklo, si dle časopisu Sedmička na svém profilu změnila profilovou fotku na obrázek se slovem FUCK, což v překladu znamená například k*rv*. Byl to od ní tak stručný, ale výstižný vzkaz, kterým sdělila, jak se cítí.

 Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.