Vondráčková a Plekanec: Hrozivý stín sedmiletého prokletí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková a Plekanec: Hrozivý stín sedmiletého prokletí!

Lucie a Tomáš si řekli »ANO«
v červnu v roce 2011, zpěvačka už byla v požehnaném stavu.
Lucie a Tomáš si řekli »ANO«
v červnu v roce 2011, zpěvačka už byla v požehnaném stavu. (Foto Aha! – Jan Tůma, Lenka Hatašová, ara)

Zpěvačka s hokejistou Tomášem Plekancem (35) slaví sedmé výročí manželství. Tohle chválihodné číslo sebou ovšem nese i hrozbu propuknutí první velké vztahové krize. Podepíší se předpovědi odborníků i na tomto ostře sledovaném manželství?

„Svatba byla opravdu pidi. Přesně tak, jak jsme si oba přáli. Hostů bylo pětadvacet. Nebrali jsme se na zámku v Troji, i když je moc krásný, ale na mě moc veliký. Vzali jsme se v krásné barokní kapličce sv. Kláry nad neuvěřitelnou vinicí. Začali jsme přesně v  jedenáct hodin a svědek to stihl na minutu přesně," okomentovala obřad Lucie Vondráčková (38) před sedmi lety. Jenže právě tahle číslovka bývá podle odborníků ve vztazích hodně kritická! Proč?

Okolo sedmého roku prý míra pohodičky ve vztahu začíná klesat, vzrůstá naopak pocit nespokojenosti. Není proto divu, že většina sedmičkových vztahů začíná bilancovat a hodnotit. Je to vůbec  ten pravý, je ona ta pravá? A další příčinou, proč se vztahy okolo sedmého roku rozpadají, mohou být kupodivu i povinnosti kolem výchovy dětí. Maminy totiž skáčou kolem drobotiny více, než-li kolem partnerů... 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.