Bude to chtít pořád!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bude to chtít pořád!?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, nedávno se mi můj manžel svěřil, že touží, abych jej při milování silně švihala proutkem po hýždích. Když to udělám, nebude to chtít po mně pořád? (Veronika, 38)

Dobrý den, záleží na Vás. Máte-li chuť experimentovat a zpestřit si sexuální život, vyzkoušejte to. Otázkou zůstává vyžaduje-li Váš manžel tuto sexuální praktiku jako zpestření sexu, nebo jestli se jedná o jeho masochistické zaměření. V druhém případě by to manžel asi vyžadoval stále častěji a jeho nároky na prožitek bolesti nebo spíše prvky ponižování by se mohli stupňovat. Záleží samozřejmě na Vás jak dalece chcete experimentovat nebo vyhovět manželovi v jeho poněkud netypickém přání. Ideální partnerkou masochistů jsou sadisté. Nemáte-li však tyto sklony, těžko v těchto hrádkách naleznete zalíbení. Kdyby vám tyto neshody působily problémy v intimním životě, bylo by dobré navštívit nějaké sexuologické pracoviště.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.