Zadaná Borhyová (40): SVÁDÍ JI JINÝ MUŽ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zadaná Borhyová (40): SVÁDÍ JI JINÝ MUŽ

Moderátorka měla natáčení pod kontrolou.
Moderátorka měla natáčení pod kontrolou. (Foto TV Nova a skupina Botox)

Byla to láska na první pohled! Jan Kopečný (28) se během svého účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas zakoukal do Lucie Borhyové (40). To, že je moderátorka zadaná, a navíc o 12 let starší než on, mu ani v nejmenším nevadilo. Dokonce ji pak tři dny pronásledoval s kamerou!

Za všechno může náhodné setkání. „Seznámili jsme se v Tváři, když byla Lucka v porotě. Potom jsme si večer povídali a já jí říkal, že zrovna s klukama z kapely píšeme novou písničku. A napadlo mě, že by si mohla zahrát v našem klipu,“ prozradil deníku Aha! Kopečný s tím, že Lucie souhlasila. „Když jsem se jí pak ozval, že bychom mohli natáčet, byla překvapená. Říkala mi – myslela jsem, že k tomu ani nedojde, protože jsem nikdy nehrála...“ zavzpomínal zpěvák.


Nejen klip, ale i celá písnička je vlastně o Borhyové. „Měli jsme refrén, který se jmenoval Stalker, a mysleli jsme, že to bude pro všechny ženy. Ale když jsme měli Lucku, tak jsme zbytek dopisovali přímo jí na tělo,“ přiznal Honza. „Bylo to náročné natáčení, protože se točilo tři dny v kuse. Takže jsme Lucku obdivovali, protože je hodně vytížená,“ svěřil Kopečný.


Vzniklo prý i hodně záběrů, které se nepoužily. „Točili jsme s ní i na Nově. Ale kdybychom to všechno použili, tak by byl klip půlhodinový. My jsme ji opravdu sledovali jako stalkeři,“ dodal Kopečný se smíchem.

Měla to ošéfované
Moderátorka si za natáčení nevzala ani korunu. Měla ale jedinou podmínku! „Šla do toho s tím, že bude mít svou písničku a zároveň nad tím bude dohlížet. Měla jasnou představu, kterou jsme skloubili s naší,“ prozradil Aha! Kopečný.


Úryvek z písně Stalker
„Vypadá nejlíp, vypadá skvěle.
S andělským tělem, celá nesmělá.
Vypadá nejlíp, vypadá skvěle.
Ojediněle, co s tím nadělám...“

Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 6. 2018 • 22:42

Ona je zadaná ? Od kdy?

aveneta
22. 6. 2018 • 14:30

Vyumělkovaná krása typu bárbína...no následuje jí Perkausová. No jsou muži, kterým se tyto bárbíny můžou líbit...není nad přirozenou krásu žen.

ivoadler
22. 6. 2018 • 10:29

Já ji fandím. Doufám, že tato láska dvou mladých krásných lidí přinese své ovoce a Lucka bude mít s novým partnerem aspoň jedno dítě. Nebo radši dvě! Vzal bych si párek na chov.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.