Dovnitř to nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dovnitř to nejde!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Zdravím, jako náctiletý bez zkušeností jsem poslouchal holky, jak si stěžovaly, že ten její bl.ec se udělal do ní, ta druhá že prý byl hotový za 5 minut a nic z toho neměla... V hlavě jsem si zafixoval, že nejdřív musí být žena, pak já. Ženy mě milovaly, ale mně vznikl problém. Nemůžu se do ženy udělat. Dokonce i při orálním sexu mne musí dodělat rukou. Kolikrát mne prosí, že to chce a můžu do ní, ale já se neumím uvolnit. Problém nastává nyní, když si hledám partnerku a chci založit rodinu. Co s tím? Děkuji. (Radek, 41)

Dobrý den, vhodné je výrazně omezit masturbaci a soustředit se na sexuální soulad s partnerkou. Pomoci může nácvik relaxčních technik, autogení trenink, cviky na svalstvo pánevního dna. Chcete-li problematice více porozumět navštivte naší sexuologickou poradnu. Objednat se můžete na čísle 221085288, Národní třída 25, Praha 1.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.