Tohle si Gott a jeho Ivanka nezaslouží! Nejapné vtípky na jejich adresu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle si Gott a jeho Ivanka nezaslouží! Nejapné vtípky na jejich adresu

Karel Gott s manželkou Ivanou.
Karel Gott s manželkou Ivanou. (D. Malík, D. Kundrát)

Zpěvák Daniel Hůlka se ke svým padesátinám narozeninám rozhodl uspořádat velkolepý koncert v Lucerně. A co by to bylo za koncert bez vážených hostů. Zpěvák ale jistě nepočítal s tím, že právě jeden z jeho doprovodů se postará o pořádné faux pas. Ten nejapně vtipkoval na účet Karla Gotta (78) a jeho manželky Ivany (42).

Tak tohle se opravdu nepovedlo! Zpěvákův doprovod skladatel a zpěvák Jiří Březík (51) nevhodně vtipkoval na adresu Mistra Gotta a jeho manželky Ivany.

„Kdyby tady byl Karel, tak by řekl – vychutnej si svůj potlesk mého publika,“ pronesl podle Blesku Březík po vystoupení Kamily Nývltové (28) Gottovým hlasem. A aby toho nebylo málo, přidal ještě historku z koncertu Královny popu.

„Karel nám v šatně říkal – víš, co bylo nejkrásnější na každý ženský? Já!“ pronesl Březík podle Blesku během koncertu. I přes veškerou snahu Hůlky, který se svého hosta snažil krotit tím, že to Gottovi řekne, se Březík stále neostýchal a ještě to vše dorazil. „Hlavně to neříkej Ivaně! To už bych si nevrz…“ dodal Brežík podle Blesku.

 Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
16. 6. 2018 • 10:57

Občas se provalí, když není vkus. Ona nemá vytříbený vkus a\ neumí zhodnotiut svůj typ, ale znásilňuje ho, namísto aby ho raději podtrhla..Peníze a rádci vždy nepomohou KG je na tom s vkusem o něco lépe, ale za malda také ujížděl.

janova
15. 6. 2018 • 20:45

Zas nic tak špatného neřekl. Že má K.G. publikum rád, to ví každý. A i když už mám pocit, že zpívá někdo jiný, pořád lidi za jeho koncert peníze dají. A Hůlka se mi vůbec nelíbí s rozpuštěnými vlasy. Ale hlas - pro mě dobrý.

janakveton
15. 6. 2018 • 20:16

Tak to obyčejně bývá. Gott tak dlouho vybíral, až si konečně vybral! A já bych řekla, že PŘEBRAL! Jenomže má dvě legitimní manželské dcerky, ona se snad o něho postará, až bude potřebovat, tak musí být potichu a pěkně poslouchat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.