Marek Ztracený v šoku! Nemilé překvapení kvůli honoráři od Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Marek Ztracený v šoku! Nemilé překvapení kvůli honoráři od Gotta

Nemilé překvapení pro Marka Ztraceného. Hostoval božskému Karlovi, ale na rodinu mu zbyly jen dva lístky.
Nemilé překvapení pro Marka Ztraceného. Hostoval božskému Karlovi, ale na rodinu mu zbyly jen dva lístky. (Marek Pátek, archiv Blesku)

Vystoupit po boku slavného Karla Gotta a navíc ve vyprodané O2 aréně je snem snad každého českého zpěváka. Marku Ztracenému se tento sen splnil, přišlo ale jedno obrovské překvapení.

„Když jsem byl osloven, jestli bych vystoupil jako host Karla Gotta na jeho koncertě, měl jsem nepopsatelnou radost. Něco takového se neodmítá,“ svěřil Blesku zpěvák. „Pak mi ale zavolala manažerka od pana Gotta a zaskočila mne dotazem, kolik si budu přát peněz za své vystoupení,“prozradil Ztracený s tím, že ho ani nenapadlo, o že by mohl chtít nějaký honorář. I jemu byl totiž Karel Gott hostem na koncertu a vystoupil zdarma.

„Peníze jsem slušně odmítnul s tím, že jediné, co bych si přál, by bylo několik vstupenek pro rodinu a kamarády,“ prozradil Marek. Jenže se ukázalo, že to je právě problém. Koncert byl už v té době beznadějně vyprodaný. Organizátoři tvrdili, že lístky prostě nejsou, ať raději vezme peníze, jenže to se Ztracenému ani trochu nelíbilo. „Znovu jsem odmítl a ve finále dostal aspoň dva lístky pro rodiče, kteří Karla milují,“ dodal Ztracený s povděkem, že potěšil alespoň dva své nejbližší.

 Kolik vydělává Gott? Miliony na účtu, statisíce v pokladně

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Platenik
13. 6. 2018 • 18:53

Ivince kouká nenažranost z očí, lístek bych nechtě ani zadarmo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.