Krampol a Hanka - OSLAVA SPOLEČNÝCH NAROZENIN: ZAŘÍDIL JÍ ŠTĚK V KAMEŇÁKU. Kšeft má i jejich pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol a Hanka - OSLAVA SPOLEČNÝCH NAROZENIN: ZAŘÍDIL JÍ ŠTĚK V KAMEŇÁKU. Kšeft má i jejich pes!

Manželé Jiří a Hana Krampolovi v pořadu Exkluziv
Manželé Jiří a Hana Krampolovi v pořadu Exkluziv (Miloš Schmiedberger, TV Barrandov)

Dvojnásobná oslava u Krampolů! Jiří slavil osmdesátiny, které ho čekají až v červenci, ve stejný den, kdy má jeho žena Hanka 57. narozeniny. Ta se nejvíc radovala z dárku v podobě natáčení seriálu!

„Budu dělat kompars v šestnáctidílném televizním seriálu Kameňákov, který bude jakousi obdobou filmových Kameňáků,“ prozradila deníku Aha! potěšeně Krampolová. Radost má o to větší, že si zahraje i její fenka jorkšírského teriéra Žanetka. „Nemohli bychom ji s Jirkou nechat celé dny samotnou doma,“ říká Hanka, která včera slavila s manželem na jeho párty v pražském Rudolfinu.

Herec myslel na svoji ženu. Nechtěl, aby manželka trávila slunné dny doma v rozpařeném centru Prahy, kde žijí. A tak jí zařídil roličku. Sám totiž v seriálu Kameňákov dostal velkou roli a neustále bude na place. „Jsem moc ráda, že mi to takhle Jirka zařídil. To byl dobrý nápad. Na natáčení se vážně těším,“ netají Hanka, která s manželem poprvé vyráží na plac právě dnes. Má to všechno jedinou vadu na kráse – nevyrazí v létě k moři, kam byli zvyklí léta jezdit. „To se nedostaneme, ale tak pojedeme potom. Dáme si to moře vzájemně k narozeninám,“ slibuje Krampolová.

Seriál Kameňákov má mít 16 hodinových dílů. „Bude to pořádná nálož!“ slibuje producent Pavel Pásek (51). Režie se ujme Ján Novák (51), který je podepsaný pod Kameňákem 4.

 Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
13. 6. 2018 • 09:03

Krampol vypadá na 80 moc šikovně, za to ta jeho na 57 ani trochu. No chlast dělá jak indiánská stařena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.