Česká Miss Nikol Švantnerová: 10 dní u moře, devatero plavek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Česká Miss Nikol Švantnerová: 10 dní u moře, devatero plavek!

Nikol Švantnerová utratila za plavky více jak za letenku.
Nikol Švantnerová utratila za plavky více jak za letenku. (Foto Instagram.com)

 Co den, to nové plavky! Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (25) se na desetidenní cestu do Egypta vybavila plejádou nejsvůdnějších bikin, za něž zaplatila víc než za letenku. Ta se dá pořídit do deseti tisíc korun...

Vodní víla
cca 1120 Kč
V háčkovaných bikinách od slovenské značky povýšila obyčejnou sprchovačku na erotickou fantazii pro dospělé. Za objektivem stál její fotbalista Patrik Dressler (26), který se u focení ale pořádně zapotil. „Co vám budu povídat, občas se u toho pohádáme. Třeba když zrovna nevidí, že si stíním ty své náznaky břišáků, který tam tak honím,“ posteskla si Nikol.

Čokoládová kráska
cca 1120 Kč
Háčkované zdobení se jí tak zalíbilo, že si bikiny pořídila rovnou ve dvou barvách. Kromě kanárkově žluté sáhla po decentnějším odstínu. Krémově růžové plavky se na čokoládově opáleném těle vyjímaly jako třešnička na dortu. Sice musela zaplatit další tisícovku, ani u nich ale nešlápla vedle. Její fotbalový doprovod měl zase plné ruce práce.


Růžová holka
cca 640 Kč
Vystavování už bylo dost. Sotva se modelka přesunula z rozpálené pláže k bazénu, sáhla po jednodílných plavkách. Opálené tělo schovala do bláznivého kousku s rozpustilým nápisem Girls (Holky). S růžovými bikinami ladil i koktejl! K dokonalosti jí chyběl už jen obří nafukovací plameňák, na kterém se tak ráda fotí. „Na plavky jsem úchyl, každý rok si jich pořídím strašně moc,“ navnadila fanoušky na další modely.

Česká záchranářka
cca 1300 Kč
V jednoduchosti je krása. Opálené tělo nechala brunetka vyniknout v prostém modelu bez špetky zdobení. I tak se ale pánové měli na co dívat! V zajímavě zkřížených ramínkách se pochlubila sexy dekoltem. Sportovnější model jí dovoloval více pohybu, a tak si zahrála na Pamelu z Pobřežní hlídky. Skotačila u moře se záchranářským kruhem.

Kapitánka na souši
cca 698 Kč
Když chytat bronz u mořského břehu, tak jedině v námořnických plavkách. Česká kráska se pomazala olejem, odepnula ramínka a celý den se vystavovala slunečním paprskům. Svůj bílo modře proužkovaný koupací úbor nemusela nikde složitě shánět, sezonní kousek pořídila za pár korun v obchodě, který je téměř v každém obchoďáku.

Rudá potápěčka
cca 648 Kč
Na průzkum Rudého moře se nevybavila jen šnorchlem, ale z kufru vytáhla další z devíti modelů, které si přivezla z Prahy. Za červené trojúhelníčky plné bílých kytiček nemusela utratit půlku výplaty. Levnější kousek jí ale neubral nic na přitažlivosti.

Mladá babička
2780 Kč
Tentokrát si svoje vnady pojistila a zpevnila je do ne zrovna pohodlných kostic. I když to tak na první pohled vůbec nevypadá, na pořízení tohoto plavkového kousku musela sáhnout hlouběji do kapsy a zaplatila za něj skoro tři tisíce. Retro jí vyšlo pěkně draho!

Sexy dračice
cca 1890 Kč
Jako správná modelka ví, jak rozdráždit mužskou fantazii. Ani v jednodílných plavkách s rudými volánky fotbalista o Nikolin dekolt nepřišel. Rafinovaný model s vykrojenými zády z dílny návrhářky Michaely Ducké ale tuhle sexy dračici vyšel bezmála na dva tisíce.

Lovkyně perel
cca 2 560 Kč
Na lov perel se odvážila ve sportovnějších plavkách. Nebyl to ale žádný obyčejný model za pár drobných, Nikol se vyzbrojila luxusními červenými plavkami od Calvina Kleina. A prokázaly jí výbornou službu... „Kdo hledá, najde!“ okomentovala fotku, na které pózuje s perlorodkou. Že by tak příteli naznačovala, že by příště ráda na líbánky?

Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.