Otevřená zpověď mámy paterčat: O sterilizaci a svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otevřená zpověď mámy paterčat: O sterilizaci a svatbě

Supermáma Alexandra Kiňová se stará o paterčata a staršího syna Antonia
Supermáma Alexandra Kiňová se stará o paterčata a staršího syna Antonia  (Blesk – Alexandr Malachovský, ÚPMD/Vojtěch Resler)

První česká paterčata oslavila už své páté narozeniny. A jejich maminka při té příležitosti promluvila na hodně citlivá témata ze soukromí. 

Starat se o pět dětí najednou je rozhodně pořádný záhul, nekonečná směna. Ńejen proto se v rodince z Milovic o žádných dalších potomcích již neuvažuje. „To se nemůže stát. Hned po šestinedělí jsem požádala o sterilizaci. Nešlo by to už ze zdravotních důvodů a nemohla jsem nic nechat náhodě," otevřeně přiznává Alexandra Kiňová v magazínu MfD.

Co v plánu ale zůstává, je určitě svatba s otcem paterčat Antonínem Krosčenem! „Já ten papír mít nemusím, ale jednou Krosčenová nejspíš budu. Jednou, až bude větší klid. Zatím se všechno točí kolem dětí, pořád je to dost divoký," směje se maminka Alexandra. 

Rozhovor s Alexandrou Kiňovou: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
perla99
9. 7. 2018 • 09:42

Předpokládám, vzhledem k tomu, že dětem je 5 let, že chodí do školky a oba rodiče pracují.

aveneta
8. 6. 2018 • 15:06

Zpověď mámi.....no snad je má v plánu vystudovat či aspoň vyučit řemeslům, nebo z nich budou tradiční nemakačenka jako valná část tohoto etnika......?????

panamira
7. 6. 2018 • 16:44

Cikánská rodina nemakačenků a nestydících se žebráků, zplozeny rodiči, žijících na sociálních dávkách a rovněž nemakačenků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.