Stanislav Zindulka skončil v nemocnici: Potíže se srdcem!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stanislav Zindulka skončil v nemocnici: Potíže se srdcem!?

Stanislav Zindulka
Stanislav Zindulka (Foto pro Aha! – ČT, ara)

Úspěšný herec Stanislav Zindulka (86), který za svou kariéru ztvárnil desítky rolí je i přes svůj věk stále velmi aktivní. Nyní se však herci přitížilo a skončil v nemocnici. Herec od lékařů dostal varování a doporučení, aby s ohledem na svůj věk zvonil.

O herci Zindulkovi je všeobecně známo, že i přes svůj věk jde z jedné role do druhé. Hraje divadlo, točí filmy, jezdí na zájezdy a besedy.  Jeho tělo ovšem řeklo dost a Zidulka dostal od svého těla jasný signál, že by měl zvolnit.

„Už jsem docela v pořádku, cítím se lépe, ale to víte, je tu věk. Už je to všechno průchozí a jsem zase skoro jako jura,“ svěřil se herec magazinu Sedmička. Zindulka však nechtěl více o svých zdravotních problémech mluvit. Podle všeho mělo jít o potíže se srdcem!

I přesto, že se podle všeho nejedná o nic dramatického, v hercově věku je spíš zázrak, že kromě jedné indispozice herce nic netrápí. „Já si nestěžuju. Mám rád život, pořád pracuju. Nemám čas se nudit, hraju, někde něco vyprávím nebo se věnuju rodině. Chce to mít furt nějaký cíl,“ řekl Zindulka magazinu Sedmička.

Stanislav Zindulka se nechal očkovat proti pneumokokům:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.