Martin Zounar (50): Tyhle diety určitě nezkoušejte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Martin Zounar (50): Tyhle diety určitě nezkoušejte!

Martin Zounar promluvil o jeho neslavném hubnutí.
Martin Zounar promluvil o jeho neslavném hubnutí. (profimedia.cz, Nova, archiv)

Herec, kterého známe například z Ordinace v růžové zahradě, patří mezi celebrity, které nejsou jako proutek. Někdy má období, kdy by se chtěl zbavit faldíků a tak se nebál zkoušet nejrůznější diety. Ne všechny jsou účinné a zdravé – tak pozor!

Nejvíce prý přibral, když daboval a daboval. Neustálé posedávání ve studiu mu rozhodně neprospívalo a tak nabral patnáct kilo! Poté začal řešit hubnutí a zkoušet nejrůznější diety.

„Když jsem byl v divadle Komedie, byla tam se mnou Naďa Konvalinková a říkala: ,Martínku, mám krásnou dietu, prosím tě, je to úplně nádherný, můžeš jíst a nemáš vůbec hlad, je to kachno-kuřecí dieta. To jíš jenom kachnu a kuřata,‘“ pověděl Zounar časopisu Sedmička. Je jasné, že tahle dieta asi není zrovna vhodná.

A není to jediná nevhodná hubnoucí strava, kterou herec zkoušel, další je například ta, při které se pije jen bílé víno. „V jednu hodinu jsi ožralý jak motyka a máš pocit, že jsi hrozně hubený, ale fakt je ten, že je to dvousečné. Po vínu se totiž člověk opravdu vyprázdní, má pocit, že to je lehké, ale má hlad, a navíc každý alkohol má cukr,“ prozradil. A do třetice všeho dobrého, tedy vlastně špatného.

Martin také promluvil o dietě, která mu způsobila neslavný jo-jo efekt. „Lidi, já jsem dal opravdu za měsíc a půl patnáct kilo dolů. Já jsem normálně úplně rozkvetl! Tak jsem si řekl, že to takhle půjde a bude to skvělé, ale uplynuly tři měsíce – jo-jo efekt a ještě bonus pět kilo nahoru,“ vyjádřil se Zounar k pytlíkové dietě v pořadu TV Barrandov. Hubnutí jednoduše není žádná legrace.

 Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.