Trápení těhotné Sklenaříkové (46): Výhrůžky soudem a peníze v čudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápení těhotné Sklenaříkové (46): Výhrůžky soudem a peníze v čudu!

Adriana s pejskem a rostoucím bříškem.
Adriana s pejskem a rostoucím bříškem. (Foto: Instagram)

Adriana Karembeu Sklenaříková přivede už v červenci na svět své první dítě. Jenže místo toho aby se v klidu těšila na miminko, řeší nepříjemné starosti.

Jejímu bývalému manželovi se totiž nelíbí, že Adriana stále používá jeho příjmení. Dříve se modelka obhajovala národní tradicí. „Doma na Slovensku si rozvedená žena nechává příjmení manžela celý život, dokud se znovu nevdá,“ uvedla kdysi pro francouzský týdeník Telé 7 Jours. V roce 2013 ale přiznala, že neví, co má dělat. „Každý mě pod tím jménem zná,“ vysvětlila Adriana Sklenaříková Karembeu v době, kdy už zřejmě byla šťastná s Andrém Ohanianem.

Jenže fotbalistovi, který je momentálně poradcem jednoho řeckého klubu už evidentně došla trpělivost. „Znepokojuje mě to. Jsem jediný a hotovo!“ prohlásil pro francouzský deník Le Matin. „Ano, velmi mě to znepokojuje. Doufám, že nebudeme čekat, až o tom rozhodnou soudy,“ dodal slavný Christian Karembeu.

To však není jediný problém těhotné Sklenaříkové. Jen pár dnů poté, co přiznala, že je těhotná, přišla o velmi výnosnou práci.  Skončila totiž jako jedna z tváří exkluzivní sítě optik. „Naši zákazníci jsou unaveni z reklam s těmito múzami. Chceme se dostat blíže k našim zákazníkům,“ vysvětlil šéf optik Eric Plat v rozhovoru pro francouzský deník Le Parisien, ze kterého se o vyhazovu dozvěděla i sama Sklenaříková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.