Rodinka Moniky Absolonové se rozroste: Zpěvačka je podruhé těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rodinka Moniky Absolonové se rozroste: Zpěvačka je podruhé těhotná!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (herminapress.cz)

Téměř na den přesně po třech letech od zveřejnění svého prvního těhotenství, přišla zpěvačka Monika Absolonová (41) s radostnou novinkou. Prostřednictvím své domovské scény divadla Studio DVA oznámila, že je těhotná.

„Krásný den váženi a milí… ráda bych se s Vámi podělila o zásadní novinu v životě naši rodiny, která se bude chvíli týkat i mé profese. Čekám miminko. Moc se těšíme celá rodina, včetně Tady, který si to úplně neumí představit, ale všem vypraví, že miminko má 3 metry. Zatím všechny testy dopadly výborně, tak se modlíme, aby tomu bylo tak i nadále a vše probíhalo tak jak má. Tímto se omlouvám všem, že jsem v posledních měsících skoro nikam nechodila, prudila, že mi všechno smrdí atd, ale nešlo to... a přiznám se, že úplně dobře mi stále není... co nás všechny pobavilo, že termín porodu vypadá na 20.11., že bychom měli troje narozeniny v rodině? Uvidíme. Držte mi pěsti. Děkuju moc,“ napsala zpěvačka na sociální síti.

Absolonová se s manželem Tomášem Hornou na miminko velmi těší a pracovní povinnosti půjdou na nějaký čas stranou. Zpěvačka se tak v červnu na jednu sezónu rozloučí s divadelními prkny. Svým pěveckým aktivitám a vystoupením na akcích se bude nadále věnovat, jen v menším rozsahu. V Evitě ji exkluzivně nahradí Radka Fišarová. Muzikál Funny Girl, za nějž Absolonová získala Cenu Thálie, bude od září na rok stažen z repertoáru divadla.

Z důvodu mateřských povinností zpěvačka neuskuteční ani vánoční koncert v Lucerně.  Fanoušci však nemusí smutnit. Dobrou zprávou je, že zpěvačka přidává na podzim ještě jeden koncert k původně plánovanému a vyprodanému vystoupení 31. srpna.

 Na video s Monikou Absolonovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.