Anička Slováčková (22) promluvila o tátově milence Gelemové! Nechci dělat ZLO, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anička Slováčková (22) promluvila o tátově milence Gelemové! Nechci dělat ZLO, ale…

Anička Slováčková promluvila o Lucii Gelemové.
Anička Slováčková promluvila o Lucii Gelemové. (Foto: Tonda Tran, Profimedia)

Anička Slováčková není z jejich aktuální rodinné situace nikterak nadšená. Jako každé dítě by si přála, aby rodiče byli opět spolu. Nejdůležitější pro ni ale je jejich štěstí i za cenu toho, že spolu nebudou. K volbě nových partnerů svých rodičů má ovšem výhrady. Hlavně tedy k přítelkyni Felixe Slováčka – Lucii Gelemové.

Dádě Patrasové (62) i Felixu Slováčkovi (75) přeje jejich dcera hlavně spokojený život. „Byla bych asi jako každý potomek svých rodičů ráda, kdyby byli spolu. Má to ale své ale,“ myslí asi Anička Slováčková, která už se smířila s tím, že její rodiče už mají nové partnery.

Zatímco o italském příteli Dády Patrasové tvrdí, že je zlatíčko, i když přiznává, že moc dobře se s ním nezná, slova o přítelkyni jeho táty moc vřele nezní. „Já nechci nikoho urážet, ale neznám tu paní. Nepotřebuji ji ani znát a to mi k životu stačí,“ uvedla pro web eXtra.cz.

„Samozřejmě bych byla radši, kdyby to byl někdo jinej, ale nechci dělat zlo a kazit si karmu,“ prozradila Anička, co si myslí o vztahu jejího táty s Lucií Gelemovou. Dokonce vysvětlila i to, proč by podle ní neměl Felix s Lucií zakládat rodinu.

 

 

 



Přečtěte si
modrodolka
2. 1. 2020 • 21:48

Je mi 75, že dědek umí naprosto zblbnout, to už jsem jaksi pochopila, oni totiž věří, že je ta holka fakt miluje !
Ale asi už nikdy nepochopím, jak to dokážou ty holky, ani v mém věku bych se ho nedotkla ani špičkou rybářskýho prutu (myslím jako milenecký vztah, jinak to může být příjemný a inteligentní člověk). Já svým způsobem ty holky obdivuju. Jako jednou bych -třeba za milion, zavřela oči, ale furt ho mít v posteli? Ježiš! Obdivuhodné. Přivítala bych, kdyby mi nějaká zlatokopka napsala, jak to dělá, že z toho neblinká, dokáže hrát to divadlo, neklepe se celý den, že jí zas večer bude otlapkávat...

fido2
16. 10. 2018 • 15:42

Je trapný. Normální otec raději pomůže svým dětem, je jim příkladem, stará se o vnoučata a nezakládá v osmdesáti rodinu. To je nezodpovědnost. Anička to nemá lehké...

fido2
16. 10. 2018 • 15:40

Každej druhej? Tak to vás lituji ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.