Hrůzná vražda slovenské prostitutky: Rozčtvrtil ji kanibal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hrůzná vražda slovenské prostitutky: Rozčtvrtil ji kanibal!

Alfred U. (63
Alfred U. (63 (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Děs a hrůza obchází Rakousko! Policie tam vyřešila brutální případ zavražděné Slovenky, jejíž části se našly v Neziderském jezeře. K mordu se přiznal Alfred U. (63), který si část těla zamrazil, aby je mohl později sníst!

Identita mladé ženy stále není známa, podle rakouské prokuratury šlo o prostitutku ve věku 25 až 30 let. Rakušan tvrdí, že se se ženou seznámil v březnu na vídeňském nádraží. Skončili u něj doma. Když se začal snažit o intimnosti, začala křičet a on ji údajně v panice uškrtil.
„Nemohl jsem vystát její křik, musel jsem ji nějak umlčet. Nejsem tak špatný člověk, jen jsem chtěl trochu lásky,“ uvedl.

Obětí se stala tato mladá žena.


Tělo potom rozřezal nožem ve vaně svého domu v Brigittenau, což je mimochodem jen 55 km od českých hranic!, a jeho části, hlavně pak vnitřnosti, ukryl v mrazáku. „Měl jsem v plánu ji později ochutnat,“ řekl údajně policistům.

Chybějí ruce

Těla se nakonec zbavil v Neziderském jazeře na hranicích s Maďarskem, kde má jeho matka chatu. Svým starým mercedesem jel dokonce několikrát. Trup objevil rybář asi 800 metrů od břehu a policejní potápěč pak našel na dně hlavu zavražděné. Všechny části se ještě nenašly, chybějí ruce a lýtka oběti.

Policisté hledají v jezeře tělo Slovenky.

V base je mu líp...
Vrah už předtím strávil ve vězení dohromady 32 let za různé násilné a sexuálně motivované činy. Naposledy ho propustili na podmínku v říjnu 2016. Nyní je vazbě v Eisenstadtu, kde bezelstně přiznal: „Abych vám řekl pravdu, jsem ve vězení šťastnější, než jsem byl venku na svobodě.“

Policisté hledají v jezeře tělo Slovenky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.