Heidi Janků (55): Problémy se jménem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků (55): Problémy se jménem!

Heidi Janků musí prý často vysvětlovat jak se její jméno píše a vyslovuje.
Heidi Janků musí prý často vysvětlovat jak se její jméno píše a vyslovuje. (Foto Aha! - Karel Janeček, Michal Protivanský, ara)

Heidi Janků má prý zapeklité jméno. Málokdo ho umí správně vyslovit, natož napsat a tak se zpěvačka a moderátorka může jenom smát nebo kroutit hlavou. Dokonce má kvůli tomu problémy s poštou.

„Správně je to Hajdy, protože Heidi je německé jméno, a kdo trošku němčinu zná, ví, že se ,ei‘ čte jako ,aj‘. Takže by to mělo být Hajdy. Nicméně já se samozřejmě na nikoho nezlobím, když mi říká Hejdy, prostě když neumí německy a vidí napsáno Heidi, chápu, že to počeští a čte to jako Hejdy,“ řekla v pořadu Alice Bendové.

Janků také prozradila, že kvůli jménu má problémy s poštou, protože ho lidé neumí ani napsat. Pletou si prý především ,i‘ a ,y‘.  „Heidi vlastně není jméno. Heidi je zdrobnělina jména Adelheid,“ prozradila velkou zajímavost zpěvačka a moderátorka. Všichni jí tak prý můžeme začít říkat Adélko.

 Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
13. 5. 2018 • 22:49

No Heidi měla takový řekněme nevšední život....bezdětná sice finančně zajištěná, ale s mužem o generaci starším a asi si na ten lehký život v show byzznysu zvykla...jako zpěvačka průměrná, žila s toho hitu...když se načančám...teď se vrhla do moderátoství přiblblého pořadu o nevěrách a podobně...tím již díru do světa rozhodně neudělá.

ivoadler
13. 5. 2018 • 16:37

Adélka, pr délka, to je hezký!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.