Exmanžel Jirešové má na hlavě obří jizvu! Promluvil o dramatickém pádu přes zábradlí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmanžel Jirešové má na hlavě obří jizvu! Promluvil o dramatickém pádu přes zábradlí…

Viktor Dyk má na čele obrovskou jizvu.
Viktor Dyk má na čele obrovskou jizvu.  (Foto: David Kundrát)

Od ošklivého pádu uběhly už dva měsíce. Exmanžel Ivany Jirešové si rozrazil hlavu, zlomil pět žeber, naštípl sedmý krční obratel a nadvakrát si zlomil nohu. Teď Viktor Dyk (49) přiznal, jak spadl co se dělo potom.

Exmanžel Ivany Jirešové tvrdí, že unikl jen o vlásek smrti a sedmý únor považuje za druhé datum pro oslavu narozenin. „Ve svém domě jsem přepadl přes nízké zábradlí o patro níž. Pak si nic nepamatuji, až jsem se probudil na JIP,“ prozradil Viktor Dyk Blesku.

Po probuzení si prý Viktor uvědomil, že nic není důležitější než zdraví. „Pořád jsem se za něčím honil, vše jsem chtěl dělat na dvě stě procent a kašlal na sebe i okolí. Přetažení a únava se mi stalo osudným,“ svěřil muzikant, kterému po úrazu na hlavě zůstala obrovská jizva.

Muzikant je vděčný nejenom personálu v nemocnici, ale i jeho přítelkyni Kačence, která se o něj starala, když byl v domácím léčení. „Věděl jsem, že je to skvělá ženská, ale teď vím, že je neskutečná. Z fleku bych si jí vzal za ženu,“ prozradil fronton kapely WAW.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.