Bílá přišla o kšeft, balík shrábne mladší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bílá přišla o kšeft, balík shrábne mladší!

Lucka přišla o kšeft, nyní vydělá Jandová!
Lucka přišla o kšeft, nyní vydělá Jandová! (facebook.com)

Tak to je překvapení. V nové řadě show Česko Slovensko má talent už na porotcovskou židli neusedne Lucie Bílá (52). O kšeft ji připravila Marta Jandová (44). A zejména mužští diváci nebudou o nic ochuzeni. Co se ženských předností týká, je to totiž mezi oběma dámami fifty fifty. 

Prsatice střídá prsatici. Diváci se tak mohou těšit na porotu ve složení Jaro Slávik (43), Jakub Prachař (34), Diana Mórová (48) a Marta Jandová. Po šesti letech tedy přišla změna. „Je to další výzva v mém života,“ raduje se dcera rockera Petra Jandy (75). „Čeká mě množství talentů a pravděpodobně i netalentů. Jsem zvědavá a velmi se těším,“ prozradila Jandová nadšeně.

Podle ředitele Primy Marka Singera není porotcovská úloha v televizním pořadu jednoduchá. „Hledali jsme dámu, která je vtipná, pohotová, empatická, ale také nekompromisní při rozhodování,“ prohlásil. Odcházející Lucie Bílá bude prý všem držet palce. „Všechno budu zdálky s napětím sledovat,“ slíbila zpěvačka. Prima a TV JOJ už mají za sebou castingové víkendy po celém Česku a Slovensku. Bylo prý vidět hodně zajímavých soutěžních čísel, která diváky nenechají v klidu.



Přečtěte si
aveneta
16. 4. 2018 • 10:01

No když přišla o ty miliony. kterých má dostatek je to jako když důchodce přijde o stovku, také to přežije jako Lucie....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.