»Popelka« Šafránková (64): TAJNÁ SVATBA V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Popelka« Šafránková (64): TAJNÁ SVATBA V RODINĚ

Libuška Šafránková.
Libuška Šafránková. (ČT a archiv Blesku)

 Slavní herečtí manželé jsou přešťastní! Libuše Šafránková (64) a Josef Abrhám (78) podruhé oženili syna Josefa (41). „Svatba už byla,“ dozvěděl se deník Aha! v pražské zmrzlinárně, kterou vlastní Popelčina nová snacha.

Pepa už jednou ženatý byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (43) má desetiletého Josífka a osmiletého Toníčka. Před třemi lety se ale rozvedl a našel si novou přítelkyni.

Chladná vášeň
Slovenka Ludmila Straková, dnes už Abrhámová, se věnuje gastronomii, studovala v Německu a pak se v Itálii učila výrobě zmrzliny, která se stala její vášní.
„Paní Abrhámová žila se svým manželem nejdříve na psí knížku. Brali se, když už měli roční holčičku Lauru, a teď se jim za měsíc má narodit chlapeček,“ prozradil Aha! důvěryhodný zdroj.

Chuť do života
Libuška se tak stane už čtyřnásobnou babičkou a je štěstím bez sebe. S manželem už dávno žijí především vnoučátky, a nikoli rolemi. Synovy děti byly také hereččinou hlavní motivací, proč se úspěšně dokázala před čtyřmi lety poprat s rakovinou plic. „Mám obrovskou chuť žít,“ říká také natěšená babička.

Je pracovitá
Se »zmrzlinovou« snachou si obrovsky rozumí a nemůže si vynachválit, že je pracovitá. „Paní Abrhámová chodí stále do práce, i když má za měsíc rodit. Není tu sice každý den, ale včera tu zrovna byla. Má toho moc na starosti, máme ještě pobočku na Výtoni,“ pochvalovala si svoji šéfovou zaměstnankyně cukrárny.

Snacha pracuje i v osmém měsíci
To, že Libuščina nová snacha nezahálí ani v požehnaném stavu, potvrdil i Jiří Krampol (79), který bydlí hned vedle zmrzlinárny. „Potkal jsem se tu s mladým Josefem, hned mě zval na zmrzlinu, že prý je to jejich podnik. Tak jsem ji šel okusit, je vážně výborná! No a viděl jsem na vlastní oči, jak tam kmitá mladá žena s bříškem. Moc jim přeju štěstí,“ svěřil Aha! herec, který s Josefovým otcem studoval a považuje ho za jednoho ze svých nejlepších kamarádů.

Tohle je nová Popelka! Šafránková, jak jste ji ještě neviděli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.