Donutil na roztrhání: Nový kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Donutil na roztrhání: Nový kšeft!

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (Foto Aha! – Roman Souček)

Miroslav Donutil (67) si nemůže stěžovat na nedostatek práce. Věnuje se divadlu, natáčí filmy, seriály, moderuje a také pořádá vlastní besedy. Donutil se tedy jen tak nezastaví a práce má až nad hlavu, ale to mu nezabránilo v tom, přijmout další nabídku!

Herec kývl na nabídku Divadla Viola a vžije se do role předčítače povídky Oty Pavla (42). Donutil je z nové nabídky nadšený. „Otu Pavla mám rád odmalička, protože miluji stejně, jako miloval on, přírodu, rybaření a sport. Jeho strhující způsob vyprávění mi učaroval, a tak je nasnadě, proč aspoň s kouskem jeho díla přicházím do Violy,“ řekl herec magazinu Sedmička.

Jaký honorář herec za inscenaci dostane, zůstává záhadou. Jelikož Donutil patří k nejlepším českým hercům, jistě se to odrazí i na jeho honoráři. I přesto, že je představení Viola komorní a má kapacitu pouze 76 míst, vzhledem k ceně vstupenky, která činí 400 korun si herec odhadem přijde na 30 tisíc korun.

 



Přečtěte si
jity
16. 4. 2018 • 10:12

Ty jeho besedy prý stojí za starou bačkoru. Ještě, že jsem se na ni nenechala zlákat, přátelé, kteří se zůčastnili, byli zklamáni.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.