Felix Slováček: Kauza s Lucií mi udělala velikou reklamu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Felix Slováček: Kauza s Lucií mi udělala velikou reklamu

Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů
Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů (Robert Klejch)

Vztah hudebníka Felixe Slováčka (74) a Lucie Gelemové (34) patří mezi nejznámější poměr českého showbyznysu. I přesto, že Slováček stále není rozvedený se svou manželkou Dádou Patrasovou (62), se kterou vedou spory již od doby, kdy se Slováček dal dohromady s Gelemovou,přiznává, že kauza s jeho mladou milenkou mu udělala velikou reklamu.

Život po boku mladé milenky si Felixov Slováčk (74) očividně užívá a svědčí mu. Nejen, že toho mají hodně společného a cítí se po jejím boku šťastný, ale také svou partnerku  »využívá« jako impuls do života. „Určitě. Určitě je to krásné, inspirující a je to takové nakopnutí do všeho, co dělám,“ řekl Slováček v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

V dnešní době je velmi těžké se prosadit jako hudebník, jen samotný Slováček má ve svém okolí mnoho nadaných umělců, ale nikdo je nezná, což samozřejmě hudebník nese těžce. I přesto, že Slováček patří mezi naše nejznámější hudebníky, rozhodně své milence vděčí za jisté zviditelnění. „Musíte si udělat skandál, abyste získal pozornost novinářů, tohle jsem se na stará kolena naučil“ řekl Slováček pro Luxury Prague Life.

I když má Slováček mnoho práce, rozhodně nehodlá svou partnerku zanedbávat a jelikož oba milují cestování, chce hudebník vyrazit se svou láskou za velkou louži. „Určitě chci s Lucií vyrazit ještě do Ameriky. I když jsem se teď vrátil, tak mám v Kalifornii ve Vegas kamaráda, který tam chce skončit a vrátit se do Čech. Tak ten mě tam zve, chce mi Vegas ukázat očima místního, co tam žije padesát let,“ svěřil se Slováček pro Luxury Prague Life.

 Na video s Felixem Slováčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
mekanik
9. 5. 2018 • 08:53

bel

mekanik
9. 5. 2018 • 08:48

žije ještě ararat,mord,antonius,teriaky,a ostatní prdlouši?

-bello-
9. 5. 2018 • 01:29

Koukla jsem jim za záda a vidím ten obrázek Gelemové. Smíchy jsem mrtvá.Jen ať jede do US, tam nasmlouvá další blbce, co to koupí.To je stený jako srágory Gotta . Ježíšikriste, pravda o českém umění je taková: na konzervu či UMPRUM už může každý, kdo platí a kdo tam není, má živnost " naivní malíř "

blamal
8. 5. 2018 • 18:31

Muj ty smutku, to je kre.ten.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.