Partnerka Gelemová vs. manželka Patrasová: Vyzvala Dádu ke střetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Partnerka Gelemová vs. manželka Patrasová: Vyzvala Dádu ke střetu!

Partnerka Felixe Slováčka by si vše chtěla vyříkat s jeho manželkou.
Partnerka Felixe Slováčka by si vše chtěla vyříkat s jeho manželkou. (Foto: Martin Hykl, herminapress.cz)

Stanou konečně tváří v tvář? Felix Slováček (74) by se měl mít na pozoru! Schyluje se totiž ke konfrontaci jeho oficiální přítelkyně a zákonité manželky. Lucie Gelemová (35) by se ráda sešla s Dádou Patrasovou (61) a hlavním tématem rozhovoru by byl nejspíš rozvod, který muzikant v tichosti plánuje.

Podle Patrasové to ale Felix hraje na obě strany a něco jiného tvrdí jí a něco jiného zase Lucii. Ve středečním vydání nabídl deník Aha!, že pomůže zprostředkovat setkání této trojice. Jako první zareagovala výtvarnice. „To jsem paní Patrasové nabízela už na začátku, když začal můj vztah s Felixem. Nemám problém se s ní sejít a rozumně si promluvit,“ svěřila se deníku Aha! Gelemová.


Pokud by Dáda kývla, musela by si ale počkat. Už dnes by muzikant s přítelkyní měli odlétat do Ameriky, kde mají strávit dva týdny. „Schůzka by se mohla uskutečnit až po našem návratu,“ vysvětlila Lucie.
Otázkou ale zůstává, zda tuto výzvu přijme i Felix...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 4. 2018 • 23:33

mek

-bello-
7. 4. 2018 • 23:26

Haha, Slováček jede nabízet " díla " Gelemové krajanům

selka
7. 4. 2018 • 16:31

Tak madam Gelemová nemá či Patrasovou vyzývat k nějakému rozhovoru, pohovoru nebo či co. A co chce těšit, je nějaká nemocná. Asi chce Patrasový navrhnout rozvod. Ale to musí říct Slováček, ten se musí vyjádřit ,co nějaká rádoby malířka, která jo oblbla a zmanipulovala

mekanik
7. 4. 2018 • 11:07

ta mladá gerontofilní spermohltka není pro Dádu soupeř

selka
7. 4. 2018 • 10:11

Teda nechápu Gemelovou, o čem si chce promluvit s Patrasovou. Především se musí vyjádřit Slováček, který chytře mlčí a zřejmě se oběma v duchu směje. Gelemová je trapná osoba, ať radši mlčí, sama manželství nezvládla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.