Uniklo ze scénáře Ordinace: Místo dítěte přijde smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Uniklo ze scénáře Ordinace: Místo dítěte přijde smrt!

Ze scénáře Ordinace v růžové zahradě 2 uniklo tragické tajemství.
Ze scénáře Ordinace v růžové zahradě 2 uniklo tragické tajemství. ( TV Nova)

Nevyléčitelná nemoc připravila hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 Kláru Cibulkovou (42) o roli. Jako lékařka Andrea Hanáková zemře za dramatických okolností.

To, že herečka v kamenické nemocnici po pěti letech účinkování zahyne, naznačila televize Nova už na začátku roku, když vydala popis toho, na co se mohou diváci těšit: „Andrea tuší, že se její dny krátí, ale odmítá se kruté nemoci poddat.“

A nepřímo to potvrdila i sama Cibulková v jednom z rozhovorů, když vyvrátila, že by její Andrea měla dítě s doktorem Hanákem neboli Radimem Fialou (47). „Ne, to by nešlo! To by bylo moc klidné. My jsme dramatická dvojice, takže nám hoří auta, vybuchují baráky a Radim je za hrdinu,“ řekla herečka.

Seriálová doktorka Andrea Hanáková po svém otci, jenž v seriálu nevystupoval, zdědila neurogenerativní onemocnění zvané spinocerebelarní ataxie, projevující se ztrátou koordinace chůze, poruchou hybnosti rukou a často i řeči a očních pohybů. „Její postava opravdu zemře za velmi dramatických okolností,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu nejsledovanějšího seriálu současnosti.

Už chystají funus!

Podle zjištění Aha! by se měl v nejbližších dnech dokonce točit Andrein pohřeb! A protože jsou díly předtočené zhruba s dvouměsíčním předstihem, smrt Andrey uvidí diváci s největší pravděpodobností do konce května.

 Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
5. 4. 2018 • 14:32

Taky jsme se kdysi dívali, ale od té doby, co tam začala hrát ta kráv.a Štěpánová(vrchní sestra) a druhá kráv.a Radová(Heluš), se nedíváme... Celý seriál je jeden velkej trapas, ale tyto dvě tomu nasadily korunu. Jedna blbější než druhá....

rezacek
4. 4. 2018 • 14:30

Není pravda, že otec Andrei v seriálu neúčinkoval. Mihnul se tam asi ve třech diílech jako nějaký profesor, ale už nemocný.

hadaja
4. 4. 2018 • 13:27

Na začátku jsem se na to dívala,teď dlouho ne,asi roky,včera jsem byla dost unavená,tak si říkám mrknu na to,chvíli,hrůza,ten Rychlý už se musí stydět sám před sebou k čemu se sníží,i když peníze jsou peníze,přece se na to nemůže nikdo 2x týdně dívat,podotýkám jsem důchodce,sedmdesátka na krku,pro ty,co ŕíkají,že se na to dívají důchodci,fakt kultůra hrůza.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.