Tohle už Monika Marešová vážně přepískla! Fanoušci se bouří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle už Monika Marešová vážně přepískla! Fanoušci se bouří

Moniku Marešovou fanoušci obvinili, že fotografii upravila.
Moniku Marešovou fanoušci obvinili, že fotografii upravila. (Foto: Instagram)

Druhá manželka oblíbeného moderátora Leoše Mareše to ráda rozjíždí na sociálních sítích. Krásnými snímky nijak nešetří a na Instagramu už má přes 200 tisíc fanoušků. Monika Marešová ovšem zveřejnila snímek, za který schytala hned několik nenávistných komentářů. Co je podle jejích fanoušků na fotce špatně?

Na snímku, který Monika Koblížková přidala na sociální síť, se opírá o vysokou židli. Jenže fanoušci j podezírají, že fotku upravila ve Photoshopu, aby si vylepšila nohy. „Ach jo, vždyť je očividné, že se tam "vlní" dveře a podstavec od židle. Celkem mě mrzí, že to máte s Vaší skvělou postavou zapotřebí,“ uvedla do komentáře jedna z diskutujících.

Lidé si totiž všimli několika nesrovnalostí, které na fotce jsou. Třeba podezřele pokrouceného rámu dveří, který je na snímku ve stejné úrovni jako její stehna. Marešová se těmto podezřením samozřejmě brání. „Ano, je tam zvlněná rýha, ale za tu já nemůžu. Když si fotku nazvětšujete, tak zjistíte, že samotný rám a ostatní je rovně a to by v případě zúžení opravdu nezůstalo,“ napsala ke snímku.

Je to při tom jenom pár dní, co byla Monika Marešová v některých médiích osočena, že u svých snímků používá filtr, se kterým vypadá každý jako hollywoodská hvězda. Monika úpravu fotky nepotvrdila, podívejte se tedy do galerie a posuďte sami, zda je na ní vše, jak má být.

 



Přečtěte si
cukrenka
30. 3. 2018 • 14:35

Mám to jen povrchně zkouknuto, vy tedy ale máte "starosti" !

antonuis.j
29. 3. 2018 • 11:58

Přesně tak!!

-bello-
29. 3. 2018 • 01:01

Vůbec jsem nečetla článek, jen zahlídla fotku na vysoké židli a 2 x jsem se vrátila kouknout právě na ty nohy.Jsou jak sloní.Stehno, koleno, lejtko jedno je.Teprve pak jsem si přečetla článek.Ty nohy jsou prostě ošklivé.Chápu, že jako ženská z nich má mindrák, ale jestli je naopak vylepšila do této podoby, pak má mindrák její mozek.A já koukat na další fotky nechci , můj mozek je OK.

dametodokupy
28. 3. 2018 • 23:17

Nevim a je mi to fuk

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.