Topmodelka Eva Herzigová (45): Její rady, jak si udržet krásu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Topmodelka Eva Herzigová (45): Její rady, jak si udržet krásu!

Topmodelka Eva Herzigová
Topmodelka Eva Herzigová (archiv Blesku)

Pořád je šmrncovní, pořád je sexy. I když nedávno oslavila 45. narozeniny (a nevypadá na to!), do modelkovského důchodu se rozhodně Eva Herzigová nechystá. Nabídky prší jedna za druhou, ale česká kráska si pečlivě vybírá, pro koho bude fotit.

Skoro 30 let je v branži a pořád na vrcholu. Je například tváří německé značky Gerry Weber, vybrali si ji na titul druhého čísla polské verze časopisu Vogue a teď odhalená dráždí muže na obalu francouzského magazínu Lui.

Žije v Londýně, kde se se snoubencem Gregoriem Marsiajem (41) stará o tři syny, George (10), Philipa (7) a Edwarda (4), a užívá si poklidného rodinného života. Kariéru ale ještě na hřebík nepověsila. I když už pravidelně nebrázdí přehlídková mola, zapomenout na sebe nenechá. Stále je registrovaná v modelingové agentuře DNA, která pořád zastupuje stálice jako Lindu Evangelistu (52) nebo Naomi Campbell (47), a přesně ví, jak se udržet v nejlepší formě.

10x Eva

1. Hlavní je sebevědomí „Přestaňte se srovnávat a nesnažte se vypadat jako někdo jiný. To je nesmysl. Jen upravte svůj styl a svoje myšlení, a zas se budete cítit skvěle,“ doporučila v rozhovoru.

2. Bez čeho nemůže žít „Už od 18 používám každý den stejný krém na oči Dior Capture Totale. Pak se podle příležitosti namažu Dior Capture Totale Dreamskin Advanced, který někdy použiji i jako minutovou pleťovou masku.“

3. Tajemství alkoholu „Denně si dopřeji vodku. Ale jen do vlasů, pomáhá mi je zesvětlit. Opravdu to funguje.“

4. Jak na dokonalou pleť „Neocenitelný je spánek. Spím 7 až 8 hodin a k tomu se snažím hodně pít. Čistím si pleť ráno i večer a pak se namažu krémem. Každé ráno si myji obličej hodně studenou vodou, ale s otevřenýma očima. Nevím, jestli to s tím má něco společného, ale lidé mi říkají, že mám velmi bílé bělmo. Také nepiji kofein, jen bylinné čaje.“

5. Opravdový odpočinek „Nejlepší relaxace je, když si s partnerem Gregoriem jednou týdně v Londýně zajdeme do kina. Bez dětí, jen my dva s popcornem a kolou.“

Dalším pět informací o topmodelce najdete v Nedělním tištěném Aha!

Eva Herzigová v Praze

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.