Jedenáctinásobná máma Helena (43) z Výměny: Vše o jejích potratech a antikoncepci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jedenáctinásobná máma Helena (43) z Výměny: Vše o jejích potratech a antikoncepci!

Helena je za velkou rodinu vděčná.
Helena je za velkou rodinu vděčná. (výměna manželek)

Rekordmanka ze středeční Výměny manželek poskytla rozhovor redakci Blesku. Helena (43) prozradila, že dětí dokonce mohlo být více a že ničeho nelituje!

Kromě toho se také rozpovídala o antikoncepci a o potratech. Přeci jen porodit jedenáct dětí je zcela neobvyklé. Brala někdy hormonální ochranu, a co si myslí o interrupci?

„Antikoncepci jsem nikdy nebrala. Měla jsem problémy se žlučníkem a špatně by to snášela játra. Jednou jsem měla nitroděložní tělísko, ale i tak jsem přišla do jiného stavu, protože mi bylo řečeno, že mám abnormálně zvětšenou dělohu, že bych měla mít tělíska dvě, a to se nesmí. A pak už jsem to nezkoušela. Nikdy jsem nelitovala toho, že mám tolik dětí. Kdybych se znovu narodila, tak do toho stejně půjdu. Je to dar od boha… Jsem proti potratům a neuznávám to. Měla jsem dvakrát samovolný potrat a to byla dvojčata, takže jsem mohla mít dětí patnáct,“ pověděla v rozhovoru maminka z novácké reality show.

 Maminky si tentokrát prohodí rodinky z Písku a Vrchotových Janovic.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 3. 2018 • 14:00

A co prezervativ...???? jen nezodpovědný pár si udělá s celoživotního oplodňování koníčka, jak vidno jsou i tací....a nejsou to jen hnědočeši, kteří pak žijí z dávek....

zubni.pasta
22. 3. 2018 • 12:45

Samozřejmě, děti jsou dar, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ten její chlap je pěkné hovado. Při tom počtu dětí ani žádnou antikoncepci nepotřebovalka protože byla věčně v tom.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.