Fotbalový bouřlivák Řepka (44): ODSOUZEN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fotbalový bouřlivák Řepka (44): ODSOUZEN!

Tomáš Řepka skončí na ulici.
Tomáš Řepka skončí na ulici. (Martin Hykl)

Pornoinzerát se stále vyšetřuje, ale jedno je jasné. Alimenty bývalý profesionální fotbalista platit nechce a má pořádný problém! Erbové neposlal peníze na syna Markuse víc jak čtyři měsíce a tak ho možná začneme potkávat na ulici v reflexní vestě a s koštětem.

„Pan Řepka dlouhodobě nehradí výživné na syna, které mu bylo soudem určeno. Proto je dlužné výživné vymáháno exekučně,“ sdělila už loni v srpnu advokátka Erbové. Dle informací Blesku se bývalý sparťan nepolepšil a 30. ledna byl shledán vinným za zanedbání povinné výživy podle paragrafu 196, odst. 1 – což znamená, že více jak čtyři měsíce neplatil alimenty.

Skončí na ulici

Kvůli vzniklému problému mu soud nařídil 180 hodin obecně prospěšných prací. Řepka tak stylové oblečení asi vymění za modro-oranžový pracovní outfit.„To je pro mě novinka, já takovéhle informace nemám,“ pověděl bývalý manžel modelky. Podle získaných zpráv ale partner moderátorky Kateřiny Kristelové už podal odvolání ke Krajskému soudu v Brně. Tomáš Řepka si dle některých údajů za svou sportovní kariéru vydělal kolem 200 milionů korun, kde peníze jsou a proč alespoň na syna neposílá to, co má, je záhadou.

Řepka označil Kristelovou za svou ženu! Vzali se tajně, aby vyzráli na trestní 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.