Zlá krev v královské rodině! Nechci s tou zkaženou ženskou mít nic společného, křičela královna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zlá krev v královské rodině! Nechci s tou zkaženou ženskou mít nic společného, křičela královna

Královna nemohla Camille přijít na jméno. Přesto se dostala do rodiny...
Královna nemohla Camille přijít na jméno. Přesto se dostala do rodiny... (Foto: Profimedia)

Další zajímavé detaily ze života britské královské rodiny odhaluje nejnovější biografie prince Charlese, jejímž autorem je novinář Tom Bower.  Vyšlo najevo, že vztahy mezi královnou a Camillou byly opravdu napjaté k prasknutí. Dokonce se i křičelo…

Britský portál Daily Mail přinesl úryvek z nové knihy, je z něj jasné, že princ Charles a Camilla to neměli ani trochu jednoduché. Mohli si za to tak trošku sami a zřejmě i to bylo důvodem, proč se královna Alžběta II. nemohla vyrovnat s tím, do jaké ženy se zamiloval její syn.

Už matka královny Alžběty totiž neměla Camillu v lásce. Neschvalovaly její přítomnost na setkáních rodiny, ani na oficiálních akcích. Camilla se vydržela v ústraní až do roku 1998, pak donutila Charlese jednat. Princ tedy vyrazil za královnou na zámek Barmoral, kde chtěl dát napjaté vztahy do pořádku. Královninu upřímnost tehdy prý podpořilo martini, které upíjela.

„Nechci s ní mít nic společného,“ byla tehdy rozhodnutá královna a dokonce Camillu nazvala zkaženou ženou. Nedokázala totiž zapomenout na to, že se s ní stýkal ještě za života princezny Diany. Nakonec si ale Charles prosadil svou a Camilla se stala jeho manželkou. Ani to ale rozbrojům v královské rodině nezabránilo…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.